SNAŽNA PORUKA NAČELNIKA BRATUNCA Rankić: Prvi dajem podršku Vučiću i listi SNS, kad Srbija ide napred, napreduje i Srpska
Foto: Facebook Printscreen/Srđan Rankić

Načelnik opštine Bratunac u Republici Srpskoj

SNAŽNA PORUKA NAČELNIKA BRATUNCA Rankić: Prvi dajem podršku Vučiću i listi SNS, kad Srbija ide napred, napreduje i Srpska

Politika -

BRATUNAC - Načelnik opštine Bratunac u Republici Srpskoj i predsednik Srpskog narodnog pokreta RS Srđan Rankić na sastanku sa predsednikom Svepravoslavnog kampa prijateljstva i teologom Milošem Stojkovićem izjavio je da kao prvi čovek te lokalne samouprave daje maksimalu podršku Aleksandru Vučiću za izbore za predsednika Srbije i listi Srpske napredne stranke za parlamenatarne izbore koji biti održani 3. aprila.

-Kao načelnik Bratunca i predsednik Srpskog narodnog pokreta prvi dajem podršku Aleksandru Vučiću i listi SNS za predstojeće izbore, a to će uraditi i svi ljudi iz Republike Srpske koji imaju dvojno državljanstvo i pravo glasa. Mi smo Srbi iz RS, koji imaju državljanstvo Srbije, i ostvarili smo pravo glasa. Dajemo apsolutnu podršku ovakvoj Srbiji, ovakvom predsedniku, gde država ide napred, a kada Srbija ide napred i Republika Srpska napreduje.

Aleksandar Vučić i SNS mogu da očekuju našu maksimalnu podršku na izborima 3. aprila, rekao je Rankić i dodao da je loša poruka bila kada su pojedni mediji snimali autobuse po Beogradu i govorili o nekakvoj fiktivnoj registraciji, te da svako može da vidi u kancelariji Bratuncu, gde se Srbi prijavljuju za odlazak na izbore, da nije reč o nikakvoj fiktivnoj registraciji.

-Rankić je deo velike srpske kuće koja voli i poštuje sve druge, ali najviše našu Srbiju, a ta kuća se zove SNS. Naš brat saborac i prijatelj u svakom trenuktu i u svakom pogledu, istakao je Stojković.

Kurir.rs/Centralmedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track