VUČIĆA U MEDVEĐI DOČEKALO VIŠE OD 1.000 GRAĐANA! Lider SNS uputio važnu poruku: Vreme je za ozbiljne i odgovorne odluke (VIDEO)
Foto: SNS

predizborni skup

VUČIĆA U MEDVEĐI DOČEKALO VIŠE OD 1.000 GRAĐANA! Lider SNS uputio važnu poruku: Vreme je za ozbiljne i odgovorne odluke (VIDEO)

Politika -

Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić u okviru kampanje za predsednika Srbije, stigao je u Medveđu.

Veliki broj okupljenih građana, njih više od 1.000, dočekao je Vučića, a prisutni su i trubači, kao i na skupu u Bojniku.

00:15

Medveđa čeka Vučića

On se obratio građanima Medveđe, uoči velikog mitinga u Leskovcu.

- Negde 2012. sam se mučio i razmišljao kako možemo da uredimo javne finansije Srbije. Onda 2014. smo donosili najteže moguće odluke, jer ne možete rak u ekonomiji da lečite andolima i aspirinima - rekao je Vučić, piše Pink.

Medveđa, Aleksandar Vučić
foto: SNS

- Onda tri godine čekate, pogode nas i teške poplave. Tri godine čekate da vidie rezultate, narod nestrpljiv, onda rezultate vidite.

- Imate auto-put do granice, vidite svuda rezultate, drugačiju zgradu opštine, drugačiju zgradu doma zdravlja. Tek posle izvesnog vremena, a za to su potrebne godine, vidite rezultate - istakao je Vučić.

Medveđa, Aleksandar Vučić
foto: SNS

- Vi ste danas videli da je Ruska federacija objavla listu neprijatelja, cela Evropa, na spsku nema samo Srbije. Nije lako i nije jednostavno, nemoj da se junačimo. Daj da pustimo druge neka se junače, neka prođe nekada nešto pored nas. Molim vas, poslušajte - istakao je Vučić.

1 / 5 Foto: SNS

- Kada ste u četiri zida navijate za koga hoćete, ali znajte da nema ništa preče od naše Srbije. Kandidovao sam se za predsednika i ne mogu da vam izgovaram velike reči, da vam se osmehujem, jer znamo u kakvoj situaciji se svet nalazi. Tih 5 minuta 3. aprila su jako važni, jer u njih odlučujete kakva će budućnost Srbije biti

Vučić je prethodno posetio i Bojnik.

(Kurir.rs/Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track