ZLATIBOR JE MESTO ZA PORODIČNI TURIZAM, A NE DA KRIMINALCI POKAZUJU SVOJU MOĆ: Vulin obišao novoizgrađenu Policijsku ispostavu
Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Rusije

MUP

ZLATIBOR JE MESTO ZA PORODIČNI TURIZAM, A NE DA KRIMINALCI POKAZUJU SVOJU MOĆ: Vulin obišao novoizgrađenu Policijsku ispostavu

Politika -

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je danas prilikom obilaska novoizgrađene zgrade Policijske ispostave Zlatibor da država Srbija, zahvaljujući odgovornoj i mudroj politici koju vodi njen predsednik Aleksandar Vučić, intenzivno ulaže u jačanje i opremanje policije.

Ministar unutrašnjih poslova je poručio da država ulaže u izgradnju i renoviranje policijskih objekata, ulaže u nabavku savremenih vozila i oružja, ali je isto tako podvukao da država Srbija izuzetno vodi računa i o materijalnom položaju i statusu pripadnika policije.

Ministar policije Aleksandar Vulin naglasio je da je Zlatibor mesto porodičnog turizma i da će nova Policijska ispostava doprineti većoj bezbednosti ove planine, te da je još jednom poslata jasna poruka da kriminalci nisu dobrodošli na Zlatibor.

Aleksandar Vulin, Zlatibor
foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Rusije

- Zlatibor je mesto porodičnog turizma. Hoću da bude bezbedan i miran. Zlatibor neće biti mesto gde bahati kriminalci pokazuju moć i novac. Nova Policijska ispostava sa znatno većim brojem zaposlenih pomoći će da Zlatibor bude bezbedan i siguran. A da kriminalci, bez obzira dolazili iz Srbije, Crne Gore ili Bosne i Hercegovine znaju da nisu dobrodošli - istakao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

- Izgradili smo novu Policijsku ispostavu na Zlatiboru, novu policijsku ispostavu na Kopaoniku, renovirali smo značajan broj policijskih i vatrogasnih stanica. Nastavljamo dalje da ulažemo u infrastrukturu Ministarstva unutrašnjih poslova. Nastavljamo da ulažemo u nabavku opreme, vozila, uniformi, jer svako ulaganje u policiju je ulaganje u našu sigurnu i stabilnu budućnost - poručio je ministar policije Aleksandar Vulin nakon obilaska Dežurne službe i prostorija novoizgrađene Policijske ispostave Zlatibor.

Aleksandar Vulin, Zlatibor
foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Rusije

Ministar policije Aleksandar Vulin naglasio je da policijske ispostave, stanice i uprave u koje decenijama unazad nije ulagano, biće renovirane, a tamo gde je potrebno biće izgrađene nove, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova. - Zanavljanje i modernizacija opreme podižu efikasnost srpske policije. Cenimo svako ulaganje države u policiju, zahvalni smo svojoj državi na podršci i pomoći. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova danonoćnim radom, trudom i upornim zalaganjem daće pun doprinos u očuvanju bezbednosti naše zemlje, njenom napretku i prosperitetu - naglasio je ministar policije Aleksandar Vulin.

Aleksandar Vulin, Zlatibor
foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Rusije

Načelnik Policijske uprave u Užicu Saša Misailović i rukovodioci ove uprave referisali su ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu o stanju bezbednosti na teritoriji koju pokriva Policijska uprava Užice i zahvalili se ministru policije na ličnoj inicijativi da se izgradi moderna i savremena Policijska ispostava na Zlatiboru koja doprinosi većoj bezbednosti turista, ali i svih meštana Zlatiborskog okruga.

Nova Policijska ispostava Zlatibor sagrađena je na parceli površine 1.650 metara kvadratnih, a u okviru objekta nalaze se i dežurna služba, kancelarije, garaže i druge prostorije opremljene za rad policije.

Aleksandar Vulin, Zlatibor
foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Rusije

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track