SAHRANA BEZ PRISUSTVA JAVNOSTI? Oliver Antić poginuo je pre tačno mesec dana u Portugalu, a kao TAJNA se čuva mesto gde počiva
Foto: Shutterstock, Zorana Jevtić

misterija

SAHRANA BEZ PRISUSTVA JAVNOSTI? Oliver Antić poginuo je pre tačno mesec dana u Portugalu, a kao TAJNA se čuva mesto gde počiva

Politika -

Oliver Antić, bivši ambasador Srbije u Portugalu, poginuo je pre tačno mesec dana padom sa litice Usta Pakla u toj zemlji. Tamošnji mediji objavili su da je Antić, navodno, izvršio samoubistvo, dok je njegova porodica te navode odlučno odbacila saopštivši da je izašao iz automobila da telefonira i slučajno se okliznuo i sa litice upao u more.

Oliver Antić, Nikola Selaković
foto: Ministarstvo spoljnih poslova Srbije

I nije samo to misterija u vezi sa pogibijom Antića, već i tačno mesto, kao i detalji sa njegove sahrane. Jedino što je objavljeno dan posle smrti da će on biti sahranjen u Portugalu u petak, 25. februara, nedelju dana posle pogibije, međutim, ni u portugalskim medijima koji su izveštavali o tragediji nema ni slova o sahrani, a kako nam nezvanično kažu njegovi nekadašnji saradnici iz ambasade, te informacije se, po želji najbližih, strogo čuvaju.

Podsetimo, nesreća se dogodila 18. februara oko 13 časova po lokalnom vremenu u mestu Boka de Inferno, u provinciji Kaškaiš. Na mestu nesreće brzo su došli pripadnici pomorske policije i vatrogasne službe. Pokušana je reanimacija Antića, ali bivšem ambasadoru nije bilo spasa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track