VLADIMIR ĐUKANOVIĆ OŠTRO O TVRDNJAMA KO JE UBIO OLIVERA IVANOVIĆA: Jedan mrtvi se poverio drugom mrtvom... Kakvi lažovi!
Foto: Marina Lopičić

krik opet koketira s kriminalnim miljeom

VLADIMIR ĐUKANOVIĆ OŠTRO O TVRDNJAMA KO JE UBIO OLIVERA IVANOVIĆA: Jedan mrtvi se poverio drugom mrtvom... Kakvi lažovi!

Politika -

Poslanik SNS i advokat Vladimir Đukanović danas je oštro reagovao povodom intervjua koji je portalu Krik dao Boban Bogdanović, inače prijatelj ubijenog saradnika Veljka Belivuka - Aleksandra Gligorijevića. Bogdanović je u intervjuu govorio o tome ko navodno stoji iza ubistva Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda".

- Danas mrtvi Lainović se svojevremeno poverio takođe danas mrtvom Gligorijeviću kako je ubio Olivera Ivanovića, a ovaj se još pre dve godine poverio navodno najboljem prijatelju koji, gle čuda, ispunjava njegov amanet posle dve godine i to tačno pet dana izbore i daje intervju ni manje ji više nego za KRIK… Neverovatni lažovi, ali sve ima za cilj da se stvori haos na izborima, jer promoteri ovakvog besmisla znaju da nemaju šta na izborima da traže. Sada je jasno da im je cilj isključivo da se naprave incidenti - napisao je Đukanović na svom Instagram nalogu.

On je, naime, reagovao povodom pisanja Krika da je naručilac ubistva Olivera Ivanovića 2018. godine bio biznismen sa Kosova Zvonko Veselinović, a logistiku je navodno dao Milan Radoičić. Oroz je navodno potegao Ljubomir Lainović, inače označen kao jedan od egzekutora klana Belivuk.

Kurir.rs/ Foto/Source:Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track