03:44

Đukanović: Ključni adut naše opozicije je šta je Veljko Belikuv izjavio pred sudom

otvoreno

MRTVA USTA NE GOVORE! Đukanović o ispovesti Bogdanovića za Krik: POSTOJI SAMO JEDAN RAZLOG ZAŠTO SE TO RADI PRED IZBORE

Politika -

Vladimir Đukanović, član Predsedništva Srpske napredne stranke, smatra da je ispovest Boban Bogdanovića za Krik samo jedna laž koja čak ne može ni da se proveri.

- Naravno da će biti pritisaka i pripremaju se unutrašnji pritisci. To je podrivanje zemlje. Kao što vidite ova naša opozicija nije uopšte učestvovala u kampanji. Kada pitate šta su oni ponudili niko nema pojma, ali su ponudili Veljka Belivuka. Znači ključni adut naše opozicije je šta je Veljko Belivuk izjavio pred sudom i to se uzima zdravo za gotovo. Vi pred sudom možete da lažete i izmišljate šta hoćete. Vi uzimate njega kao ideologa i citira te ga na vašim konferencijama za štampu - rekao je Đukanović.

Vladimir Đukanović
foto: Kurir Televizija

Naveo je da je ćutao 2 godine, a sada bez dokaza i 3 dana pred izbore iznosi ovakve informacije.

- Da ne govorim da je 3 dana pred izbore došao Boban Bogdanović u Krik. Čovek koji 2 godine ćuti o tome, kao navodno ostao mu je amanet od njegovog najboljeg prijatelja. Jedan mrtav poverio se drugom mrtvom, a ovaj se poverio svom najboljem prijatelju koji je ubio Olivera Ivanovića. Nit možete to da proverite jer mrtva usta ne govore, ali tako prospete lažI a zašto? Jer im je potrebno da kriminalizuju sadašnju garnituru vlasti - rekao je Đukanović.

Đukanović tvrdi da će u nedelju opozicija napraviti haos.

- Uz dodatni narativ kako se sprema izborna krađa, jer vidite da oni pričaju samo o izbornoj krađi. Pritom da ljudi znaju u svim komisijama: opštinskoj, gradskoj, republičkoj i biračkim odborima, oni su većina. Jedino sami sebe da pokradu. Uz celu tu priču, pričaju i kako je predsednik Aleksandar Vučić Putinov trojanski konj. Pa kad je već tako ajde da sklonimo Putinovog trojanskog konja i napravimo revoluciju. Već imate najave kako bi bilo lepo da se napravi majdan. Ja govorim našim građanima da oni pripremaju haos u nedelju. Molim samo naše glasače i simpatizere, doživeće te taj dan razne provokacije. Samo okrenite glavu - rekao je Đukanović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

13:38

SRBIJA MOŽE DA ODOLI UCENAMA SAMO UZ JAKOG LIDERA Đukanović: Ukrajina dovela lakrdijaša za predsednika i vidite šta ih je snašlo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track