DEBAKL! ĆUTA PUKAO U GORNJIM NEDELJICAMA: Biljana Srbljanović objavila dokaz da je Moramo osvojio DVA GLASA u ekološkom uporištu!
Foto: Nikola Anđić

kao zvečke

DEBAKL! ĆUTA PUKAO U GORNJIM NEDELJICAMA: Biljana Srbljanović objavila dokaz da je Moramo osvojio DVA GLASA u ekološkom uporištu!

Politika -

Glavni ekolog u koaliciji Moramo Aleksandar Jovanović Ćuta osvojio je poslednje mesto sa tek dva glasa u Gornjim Nedeljicama, selu kraj Loznice koje se smatra uporištem ekoloških pokreta zbog Rio Tinta. Rezultate glasanja na biračkom mestu broj 29 u Loznici objavila je spisateljica Biljana Srbljanović, uz komentar da je "svaku analizu jučerašnjih izbora potrebno početi isključivo od ovoga: rezultati glasanja u NEDELJICAMA".

Biljana Srbljanović
foto: Ana Paunković

Ona je objavila kopiju Zapisnika o radu biračkog odbora pomenutog mesta, na kojem se jasno vidi da je na parlamentarnim izborima lista "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" bila i u ovom selu ubedljiva sa 109 glasova od 189 izašlih birača. Socijalisti su dobili 28, Zavetnici 20, koalicija Ujedinjeni za pobedu Srbije 9, Suverenisti 6, a Dveri 5 glasova. Iznad Ćutine liste, koja je namakla svega dva glasa, su i radikali Vojislava Šešelja sa 4 i Miloš Jovanović i njegova koalicija NADA sa tri glasa.

Nedeljice
foto: Printscreen

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track