01:41

ŠOKANTNO SVEDOČENJE DR BOŽIĆA Moj profesor je nestao na KiM zbog organa koje je prodavala OVK!

jezivo

ŠOKANTNO SVEDOČENJE DR BOŽIĆA Moj profesor je nestao na KiM zbog organa kojima je trgovala OVK PANDORINA KUTIJA ĆE SE TEK OTVORITI

Politika -

Dr Ljubiša Božić, specijalista sudske medicine i sudski veštak u emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji otkrio je da je na Kosovu i Metohiji nestao njegov profesor i da sumnja da je nestao zbog zločina tzv. OVK i prodaje organa

Organi Srba otetih na Kosovu i Metohiji krajem devedesetih godina prodavali su se na crnom tržištu po sledećim cenama: 300.000 maraka za srce, 60.000 maraka za bubreg, a 10.000 maraka je bilo pet litara krvi.

Glavni čovek za ovaj posao bio je Jakup Krasnići, nekadašnji portparol terorističke tzv. Oslobodilačke vojske Kosova (OVK). Uključeni su, pored ostalih, bili i nekadašnje vođe OVK Ramuš Haradinaj i Hašim Tači, koji su kasnije bili na mestima premijera i predsednika Kosova. A u sve su bili umešani i pojedini stranci. Svi su na ovaj način zaradili milione.

Ljubiša Božić
foto: Kurir Televizija

O ovoj temi je govorio i dr Ljubiša Božić, specijalista sudske medicine i sudski veštak. Dr Božić je u Pulsu Srbije ispričao da je jedan njegov profesor nestao na ovaj način i da nikada nisu saznali kakva mu je sudbina.

- Ne mogu da shvatim da se to dešavalo, a ne mogu ni da isključim da jeste. Što se tiče trgovine organima, očigledno da ako je neko mislio da tako može da zaradi, a bilo je mnogo zrobljenih uopšte ne sumnjam da se to dešavalo. Pronaći će se tela, nisu uspeli sve da klone. Saznaće se istina. - rekao je dr Ljubiša Božić, specijalista sudske medicine i sudski veštak.

Ljubiša Božić
foto: Kurir Televizija

Dr Ljubiša Božić, specijalista sudske medicine i sudski veštak otkrio je da je na Kosovu i Metohiji nestao njegov profesor sa fakluteta.

- Neke iz te priče i poznajem, nažalost. Ljude koji su nestali. Jedan moj profesor je nestao u toj priči. Ja sam završio medicinu u Prištini, moj profesor je nestao. Njega nema, sumnjam da je to ta priča - rekao je dr Božić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja