NAJMLAĐA JE U SKUPŠTINI, A POŠTUJE TRADICIJU: Ovako poslanica SPS Dubravka Kralj priprema Vaskrs
Foto: Privatna Arhiva

iz drugog ugla

NAJMLAĐA JE U SKUPŠTINI, A POŠTUJE TRADICIJU: Ovako poslanica SPS Dubravka Kralj priprema Vaskrs

Politika -

Dubravka Kralj, poslanica SPS koja je u prošlom sazivu Skupštine bila jedna od najmlađih, za relativno kratko vreme, nešto manje od dve godine, uspela je da postane prepoznatljivo lice na našoj političkoj sceni. Ivica Dačić, lider SPS, kako nam je ranije ispričala, bio je "krivac" što se našla u vrhu liste za parlament, a naročito mu se dopalo što je, kako i on nekada, bila student generacije na Pravnom fakultetu u Novom Sadu.

Dubravka Kralj
foto: Privatna Arhiva

Dubravka, makar sudeći po fotografijama sa pripreme Vasksa, izgleda da osim političkih ima još talenata. Iako priznaje da je njena tehnika bojenja jaja potpuno jednostavna, s ponosom nam je pokazala svoj učinak. - Celo pre podne bavila sam se vaskršnjom dekoracijom. U nedelju ću biti u Zrenjaninu sa mamom i bakom. Prazničnu trpezu one pripremaju i sebično se ne nudim da ih odmenim u ulozi domaćice, jer obožavam sve što one spreme - iskreno će ona.

Dubravka Kralj
foto: Privatna Arhiva

Imala je i poruku za naše čitaoce i sve građane Srbije koji proslavljaju Vaskrs: - Verom čuvamo dušu, a običajima tradiciju. Time čuvamo i Srbiju i naš nacionalni identitet. Čstitam Vaskrs svim pravoslavnim vernicima u želji da ovaj veliki praznik i vaskrsenje Hristovo proslave deleći sve, a najviše osmehe sa svojim bližnjima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track