BIĆE JOŠ KUĆA ZA MLADE KOJI SE NE BOJE IZAZOVA: Krkobabić najavio da će država nastaviti da daruje kuće na selu širom Srbije
Ilustracija, Foto: Profimedia

da živimio od svog rada

BIĆE JOŠ KUĆA ZA MLADE KOJI SE NE BOJE IZAZOVA: Krkobabić najavio da će država nastaviti da daruje kuće na selu širom Srbije

Politika -

Radno je praznične dane provodio i Milan Krkobabić, ministar za brigu o selu. Imao je i poruku i čestitku za sve gađane, za radnike i srpske seljake.

- Imamo mnogo stranih investitora i treba da ih imamo što više! Želeo bih da nas oni ohrabre na našem evropskom putu: neka našim zaposlenim radnicima omoguće uslove bar približne onima koje pružaju zaposlenima u svojim zemljama - poručio je Krkobabič i dodao:

- A našim mladim ljudima koji svoju budućnost vide u selima Srbije, koji se ne boje izazova i imaju sopstvene poslovne ideje, poručujem da će država Srbija nastaviti da daruje kuće u selima širom Srbije, i da će ih u svemu tome neštedimice pomagati. Kao predsednik PUPS, partije socijalne pravde, prihvatam kao nužnu realnost samo jednu deobu - istinsku i suštinsku: delimo se na ljude koji žive od svog rada, tekućeg i minulog, i ljude koji žive od profita. I jednima i drugima čestitam Prvi maj, Međunarodni praznik rada, jer ne mogu jedni bez drugih.

Kurir.rs/J.V.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track