PALMA: Vučiću nije lako, pozivam na jedinstvo! CG i Hrvatska da se ugledaju na svoje građane koji su podržali Srbiju na Evroviziji
Foto: Damir Dervišagić

reagovanje

PALMA: Vučiću nije lako, pozivam na jedinstvo! CG i Hrvatska da se ugledaju na svoje građane koji su podržali Srbiju na Evroviziji

Politika -

JAGODINA - Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću nije lako, imajući u vidu svakodnevne pritiske zbog rusko-ukrajinske krize, da uradi nešto što, ne da nisu principi Srbije, već to ne dozvoljava ni Ustav Srbije.

Ja želim i da pozovem sve političke partije u Srbiji da budemo jedinstveni oko državnog i nacionalnog pitanja i da pokažemo celom svetu da smo jedinstveni oko najvažnijih pitanja za državu Srbiju i njene građane”, izjavio je danas predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma na konferenciji za novinare u Jagodini, organizovanoj povodom odlaska 700 - člane delegacije iz Jagodine u Grčku, saopštio je lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Neka se ugledaju na svoje građane koji su podržali Srbiju na Evroviziji

“Želim da se zahvalim žiriju i građanima Crne Gore, Hrvatske i Severne Makedonije što su podržali Srbiju na Evroviziji. Neću komentarisati pesmu koju je izvela naša Ana Đurić Konstrakta, ali ona je predstavljala Srbiju. Moja poruka političarima u Crnoj Gori i Hrvatskoj je da se ugledaju na svoje građane i na njihove medije, da želim da sarađujemo i da podržimo jedni druge. Crna Gora i Hrvatska su Srbiji dali maksimalnih 12 poena na Evroviziji.

Takođe želim da pozovem političare u Crnoj Gori i Hrvatskoj da ne napadaju više Srbiju zato što Srbija u ekonomskom smislu ima brži napredak od njih i da građani Crne Gore i Hrvatske apeluju na svoje političare da sarađuju sa komšijama jer imamo iste i zajedničke interese, a to su razvoj ekonomije, bolji život svih građana i mir na Balkanu”, izjavio je Marković.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track