PREMIJERKA ODGOVORILA NA NAPADE MILANOVIĆA: Rekao je istorijsku nebulozu! Ne treba ovome prva pomoć, nego poslednja pomoć!
Foto: Printscreen/Pink

REAGOVANJE

PREMIJERKA ODGOVORILA NA NAPADE MILANOVIĆA: Rekao je istorijsku nebulozu! Ne treba ovome prva pomoć, nego poslednja pomoć!

Politika -

Premijerka Srbije Ana Brnabić odgovorila je hravtskom predsedniku Zoranu Milanoviću koji je sramno napao rečima: "Ko je premijerka Srbije? Brnabićka još? Naša bodulica s Krka? Brnabićeva se na Tviteru osvrnula na ove poruke.

Zoran Milanović
foto: Youtube prtscr / Večernji list

- U jednom od svojih logoreičnih nastupa koji samo Hrvatskoj mogu da štete, Milanović je izjavio istorijsku nebulozu: "Hrvatska Srbiji ovo neće oprostiti". Šta? Što tražimo pravdu za ubijenu decu na Petrovačkoj cesti? Šta je sledeće? Neće nam oprostiti Jasenovac (i tako je "mit")? - upitala je ona. A onda nastavila: - Treba, kaže Milanović, da pazimo šta radimo, da ne budemo "bezobrazni i drski" jer ćemo, za članstvo u EU, morati da tražimo milost od Hrvatske, kao što Šveđani sada traže milost od Turske?! Što bi moj Mate iz Stare Baške rekao: "ne treba ovome prva pomoć, nego poslednja pomoć".

Ana Brnabić
foto: Printscreen

Milanović je danas, upitan za komentare optužnice iz Srbije, ponovio je da Srbija to ne bi trebala da radi ako želi da uđe u EU.

- Ko je premijerka Srbije? Brnabićka još? Naša bodulica s Krka. Dobrodošla je - počeo je Milanović i nastavio: - Itekako smo se mogli dogovoriti da podignemo optužnicu protiv Vučića. Ali mi to nismo učinili. Ne znam zašto je Brnabićka nervozna. Rekao sam da bi Srbija trebalo da pazi šta radi. Pogledajte kako Šveđani ulaze u NATO "vis a vis" Turske. Vučićev nastup u Glini je krivično delo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track