Te ispuni ovo, NIJE TI DOBRA SUKNJA devojčice vrati se, te ajde popravi ovo... Konstraktu razapeli na mrežama zbog stava o EU
Foto: Printscreen YT

Umetnica ima stav

Te ispuni ovo, NIJE TI DOBRA SUKNJA devojčice vrati se, te ajde popravi ovo... Konstraktu razapeli na mrežama zbog stava o EU

Politika -

Umetnica Ana Đurić Konstrakta gostovala je u emisiji hrvatskog voditelja Aleksandra Stankovića "Nedjeljom u 2" i iznela svoj stav o članstvu Srbije u EU.

Na pitanje da li bi bilo dobro da Srbija što pre uđe u EU, Konstrakta je iznela utisak, da se "umorila od te ideje", da samo čuje kritike i zahteve, i da joj se ceo proces odužio.

- Nekako se mnogo oteglo. Stalno nam tu stoje neki uslovi. Ispuni ovo, nije ti dobra suknja devojčice vrati se, ajde popravi ovo" i tako dalje... Mi radimo, radimo, a to stalno nekako beži. Ja više o tome i ne razmišljam. Cenim Evropsku uniju, mislim da je divna ideja, ali umorila sam se - rekla je Konstrakta gostujući u emisiji "Nedeljom u dva" na HRT-u.

Vrlo brzo je njena izjava osvanula i na društvenim mrežama, nakon čega su stigle i pohvale da je "u pravu " i da je "rekla ono što većina od nas misli" ali i žestoke kritike "da laže" i ne zna o čemu priča.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track