MI SMO NAZADNI, ALI SREĆA DA IMAMO MODERNU ZORANU DA NAS VADI: Đukanović reagovao na intervju koji je Mihajlović dala za Novu
Foto: Beta Zoran Petrović, Nenad Kostić

reakcija

MI SMO NAZADNI, ALI SREĆA DA IMAMO MODERNU ZORANU DA NAS VADI: Đukanović reagovao na intervju koji je Mihajlović dala za Novu

Politika -

Funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović osvrnuo se na intervju koji je ministarka energetike Zorana Mihajlović danas dala za portal Nova S.

- Eto, mi smo nazadni, retrogradni, nedemokratski nastrojeni. Ipak, imamo ministarku Zoranu koja nas vadi, jer ona je moderna. Prosto nas obasipa demokratijom, otvorena je za medije koji kriminalizuju Vučićevu porodicu, posebno dete. Dobro je da imamo od koga da učimo - napisao je Đukanović na svom profilu na Tviteru.

Đukanović navodi i da mu nije jasan naslov intervjua "Zorana Mihajlović prekida ćutanje: Prva ministarka iz SNS koja govori za Novu".

- Ne kapiram šta je to pa prekinula kada je i do sada za N1 i NOVA S davala izjave? Čemu ovakav idiotski naslov - upitao je Đukanović.

Zorana Mihajlović, ministarka energetike, podsetimo, dala je danas za Novu intervjuu i naglasila da veruje da nova vlada mora da bude najjača vlada do sada i da ima još bolje ljude nego u prethodnoj.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track