3 GODINE I 7 MESECI SAM PLAKAO OD MUKE, SAD 2 SATA PLAČEM OD SREĆE: Otac Marka Rošića otvorio dušu kad mu je sinu ukinut pritvor
Foto: Printscreen RTS

osumnjičen za učešće u ubistvu olivera ivanovića

3 GODINE I 7 MESECI SAM PLAKAO OD MUKE, SAD 2 SATA PLAČEM OD SREĆE: Otac Marka Rošića otvorio dušu kad mu je sinu ukinut pritvor

Politika -

Tri godine i sedam meseci plakao sam od muke, a sada dva sata od kada su mi javili plačem od sreće. Pravda je spora ali dostižna!

Ovim rečima je Nebojša, otac Marka Rošića osumnjičenog u slučaju ubistva Olivera Ivanovića reagovao na odluku da se njeovom sinu i još dvojici optuženi u ovom slučaju, Nedeljku Spasojeviću i Radetu Basari ukine pritvor.

Inače, Rade Basara, Nedeljko Spasojević i Marko Rošić, oslobođeni su danas sudskog pritvora i određena im je mera kućnog pritvora.

Mera kućnog pritvora trojici optuženih na zatev njihovih branioca odredio je tokom današnjeg ročišta Osnovni sud u Prištini.

Ostali optuženi u ovom slučaju - Silvana Arsović, Dragiša Marković i Žarko Jovanović brane sa slobode od početka suđenja.

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara 2018. godine ispred sedišta svoje stranke G.I. "Sloboda , Demokratija, Pravda" u Kosovskoj Mitrovici.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track