PRVO JE REKLA JU, JU, JU, PA MI STAVILA MALU SVEĆU NA PUPAK: Čeda Jovanović opisao kako mu je baba iz Lajkovca nameštala želudac
Foto: Nenad Kostić

ekskluzivna ispovest za Kurir

PRVO JE REKLA JU, JU, JU, PA MI STAVILA MALU SVEĆU NA PUPAK: Čeda Jovanović opisao kako mu je baba iz Lajkovca nameštala želudac

Politika -

Lider LDP-a Čedomir Jovanović u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir opisao je svoju borbu sa tri teške upale pluća zbog korona virusa i kako su lekari tri puta ozbiljno sumnjali da ima rak.

Jovanović je, između ostalog otkrio da je kod dede na Tari doživeo preobražaj za 40 dana živeći na tinkturama i petroleju, da bi potom skoknuo u Beč i Beograd na kontrole, pa kod babe u Lajkovac da mu namesti želudac svećom i teglom.

Opisujući svoj oporavak, kaže da je četrdeset dana bio na Tari, došao s jednom slikom života, a vratio se s drugom filozofijom života.

Tvrdi da deda nije nadrilekar, da leči prirodom, tinkturama pročišćuje i sređuje organizam, a i veruje u medicinu. Na Tari nastaje i čuvena fotografija na kojoj se vidi Jovanovićev grudni koš sav u zavojima, koju je i objavio na društvenim mrežama.

Čedomir Jovanović
foto: Printscreen/Instagram

Jovanović je ispričao i kako je rešio problem sa želucem. Naime, sreo je druga kom se požalio da mu se želudac podigao, baca dijafragmu na srce, pa zato i otežano diše. A ovaj će mu: "Ima jedna baba u Lajkovcu, namešta želudac..."

- Kad sam otišao kod babe, prvo je rekla: "Ju, ju, ju!", pa mi stavila malu sveću na pupak, pa preko teglu da napravi vakuum koji će mi povući želudac. A onda mi je masirala stomak i sad mi je želudac na pupku, nemam više ni izbočen stomak. Onda me okrenu na leđa, pa sam na stolu rukama za noge... kaže, pršljen na leđima malo mi otišao ulevo, pa vrši pritisak na pluća. I to mi sredila - priča.

Sad je spreman za veliki kambek, i fizički i politički.

- Sad ću da vratim fizičku snagu, da vratim dug deci i Jeleni i u septembru da razgovaram s prijateljima iz stranke i da napravimo normalan LDP - završi Čeda višesatnu posetu Kuriru. Nikad ne reci nikad. Ničemu.

(Kurir.rs/J.S.S, J.V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja