NE PRESTAJU PROVOKACIJE ALBANACA: U Kišnici precrtana oznaka na srpskom jeziku i postavljena tabla terorističke "OVK"! (FOTO)
Foto: Kancelarija za Kosovo i Metohiju

očigledna pretnja srpskom narodu

NE PRESTAJU PROVOKACIJE ALBANACA: U Kišnici precrtana oznaka na srpskom jeziku i postavljena tabla terorističke "OVK"! (FOTO)

Politika -

U naselju Kišnica, nadomak Gračanice gde je postavljena dvojezična tabla sa oznakom ovog etnički mešovitog mesta danas je crnom bojom precrtan naziv na srpskom jeziku.

Istovremeno je postavljena i tabla sa oznakom terorističke "ovk" na putu od srpskog dela Kišnice ka delu naseljenom Albancima i to u neposrednoj blizini dečjeg igrališta.

Na ovu tablu direktno gledaju Srbi iz srpskog dela Kišnice, što predstavlja očiglednu pretnju usmerenu prema srpskom narodu koji je strašno postradao od strane ove zločinačke i terorističke organizacije!

Kišnica
foto: Kancelarija za Kosovo i Metohiju

Nema sumnje da je reč o još jednoj provokaciji u režiji Albanaca osokoljenih antisrpskom politikom Prištine i Aljbina Kurtija kojima je glavni cilj da se sve srpsko protera sa Kosova i Metohije.

Iako Prištini i Kurtiju očigledno smetaju srpska imena i srpski jezik, ali koliko god se trudili neće moći ni da izbrišu srpsko postojanje na Kosovu i Metohiji niti da proteraju Srbe sa svojih vekovnih ognjišta.

- Ovaj slučaj otvara očigledno pitanje na koje odgovor mora da da međunarodna zajednica - kako je to dozvoljeno da se znakovi UČK postavljaju širom KiM, ali se Srbi progone zbog zalaganja za Zajednicu srpskih opština? - navela je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track