ŠOК DETALJI IZA KULISA EMISIJE U КOJOJ JE ŠEŠELJ PSOVAO GOSTA! Voditelj: Mislio sam da će mu pozliti jer je počeo otežano da diše
Foto: Printskrin/Studio B

Bez kompromisa

ŠOК DETALJI IZA KULISA EMISIJE U КOJOJ JE ŠEŠELJ PSOVAO GOSTA! Voditelj: Mislio sam da će mu pozliti jer je počeo otežano da diše

Politika -

U petak je dr Vojislav Šešelj gostujući na Studiju "B" na tvrdnje advokata Čedomira Stojkovića da je Putin zločinac, odgovorio: "Je*o tebi pas majku izdajničku! Zločinci su ti otac i majka koji su te tako ludog i glupog napravili Je*aću mu majku posle emisije", pretio je lider radikala, dok je Stojković provocirao smireno ponavljajući da je Putin zločinac.

Voditelj je tada uporno smirivao situaciju, moleći da se psovke ne nastave, a kako to nije vredelo, uzavrelu atmosferu prekinuo je reklamama.

Za samo dva dana, isečci psovki iz emisije postali su viralni na Tik toku, a rasprava se prenela i na društvene mreže i Jutjub gde se nanizalo na desetine hiljada komentara uz više stotina hiljada pregleda na nekoliko kanala...

Šta se desilo posle emisije, otkriva nam urednik i voditelj Igor Ćurčić.

- Šesnaest godina, radim ovaj posao, ali nije moguće sve predvideti. Emisiju "Bez kompromisa" sa Igorom Ćurčićem zamislili smo kao beskompromisno otvaranje tema, bez dodvoravanja ikome. Кrenuli smo sa ovim formatom nedavno i već imamo burne rasprave i odličnu reakcije publike - priča urednik.

Šešelj se jako uzrujao na tvrdnju drugog gosta da je Putin zločinac, mislio sam da će mu pozliti jer je počeo otežano da diše, nastavlja Ćurčić.

- Tokom reklama je popio dve čaše vode da se smiri. Iznerviran je bio i Stojković. Po završetku emisije, Šešelj je besno izašao iz studija iste sekunde, te prvi put nismo napravili ni zajedničku fotografiju sa gostima, što je uvek praksa. On je izjurio pravo na parking gde ga je čekao auto, a Stojković je sačekao da lider radikala ode te je napustio televiziju. Nisu hteli ni da se sretnu, ni pozdrave. Čuo sam se sa obojicom nakon toga i kažu nema šanse da opet sednu za isti sto. To je sada, za mene izazov, da ih opet spojim, nadam se bez psovki. Političara ima, raznih, mnogi su i moji prijatelji, a upravo ta nepredvidivost i adrenalin su ono što u poslu najviše i volim - zaključuje urednik i voditelj Igor Ćurčić .

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja