CRNO NA BELO: Vučić pokazao SRAMNI tvit poslanika Milivojevića, pa poručio - To je čovek koji želi da moje dete bude UBIJENO!
Foto: Printscreen/RTS

ODGOVOR

CRNO NA BELO: Vučić pokazao SRAMNI tvit poslanika Milivojevića, pa poručio - To je čovek koji želi da moje dete bude UBIJENO!

Politika -

Reagujući na govor Srđana Milivojevića, koji je na posebnoj sednici Skupštine izneo niz neistina, predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na Tvit koji je ovaj poslanik DS svojevremeno objavio.

- Kukate ovde kako je neko vas nazivao pogrdnim imenima. Evo šta kaže čovek koji je malopre govorio - rekao je predsednik, osvrćući se na govor Milivojevića, pa pokazao tvit koji je napisao.

01:19

Vučić pokazao sramni tvit Srđana Milivojevića: To je čovek koji želi da moje dete bude ubijen

- "Andrej i Danilo pronađeni u šahtu kao Gadafi". Dakle, to je čovek koji želi da mi ubije dete. Zašto mi dobacujete, zato što želi da mi ubije dete. Sram vas bilo sve, i što se tome smejete sada. I pri tome sve vreme glumite žrtve. Ne postoji gadost koju niste u stanju da izgovorite. Ali ste u stanju da primetite sve što ne ide vama na ruku - rekao je predsednik.

Kurir.rs/ Foto/Source:Printscreen/RTS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track