NAUČILI SMO DA TRPIMO PRITISKE I NIKADA NEĆEMO DOVESTI SRBIJU U OPASNOST: Predsednik Vučić sumirao nedelju na izmaku (VIDEO)
Foto: Instagram Printscreen/Budućnost Srbije

nedelja sa predsednikom

NAUČILI SMO DA TRPIMO PRITISKE I NIKADA NEĆEMO DOVESTI SRBIJU U OPASNOST: Predsednik Vučić sumirao nedelju na izmaku (VIDEO)

Politika -

Izuzetno važna nedelja za Srbiju u svakom smislu, a ono što me posebno raduje jeste nastavak trenda dogovora i realizacije velikih investicionih projekta koji jačaju našu privredu i prosperitet celog društva, napisao je jutros na svom zvaničnom Instagram nalogu Budućnost Srbije, predsednik Aleksandar Vučić. Radimo sa najvećim svetskim ekonomijama, nemački gigant MTU otvorio je novu fabriku u Srbiji, a sa japanskim kompanijama dogovoreno je intenziviranje saradnje.

Na regionalnom planu, sa prijateljima iz Mađarske i Austrije dogovoren je zajednički rad na jačanju bezbednosti naših država i građana, a na evropskom nivou, po prvi put u prisustvu lidera sa celog kontinenta, tražili smo rešenja za izazove koji su nam zajednički i nikad teži. U svim tim kontaktima, pri svakom rukovanju, dogovoru ili našem odgovoru, rukovodilo me je jedno - interes Srbije. Mi smo uvek radili ono što je najbolje za našu zemlju i uspevali smo da odolimo teškim izazovima sa bilo koje strane. Naučili smo da trpimo pritiske i nikada nećemo dovesti Srbiju u opasnost, već nastavljamo rad na njenom opstanku i prosperitetu i u nedeljama koje su pred nama. Živela Srbija!

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track