"PODNEĆU SVE OVO, NISAM OKA SKLOPILA"! Poslanica SNS Staša Stojanović oglasila se o P*RNO SNIMKU: Žao mi je devojke
Foto: Printskrin/Instagram/1.stasa

montiraju joj aferu

"PODNEĆU SVE OVO, NISAM OKA SKLOPILA"! Poslanica SNS Staša Stojanović oglasila se o P*RNO SNIMKU: Žao mi je devojke

Politika -

Staša Stojanović, poslanica SNS, koja je bukvalno od prvog dana kada je kročila u parlament na meti kritika i podsmeha, dospela je ponovo u žižu javnosti i to zbog, kako tvrdi, monitranog porno snimka.

Staša Stojanović
foto: Printscreen

Ona je zbog lažnog snimka koji se od juče širi društvenim mrežama a na kojem je navodno ona, podnela, kako je rekla, krivičnu prijavu Posebnom odeljenju Višeg tužilaštva za visokotehnološki kriminal protiv izvesnog Đorđa Višekrune, za kojeg tvrdi da je plasirao te laži.

Stojanovićeva je dobila podršku od svojih kolega, ali i brojnih drugih pratilaca na Tviteru, a sada se ponovo oglasila.

- Nisam oka sklopila - ne zbog sebe, ja sam jaka, preguraću ove laži. Žao mi je devojke koja je zaista na snimku, koja verovatno negde tamo strepi i moli Boga da joj javnost ne sazna identitet. Podneću sve ovo, neću otkriti ko si, ne brini. Zaštitiću te. Meni će Bog vratiti - napisala je ona.

Ova objava naišla je i na pozitivne, ali i vrlo negativne komentare pratilaca koji su poslanicu SNS ponovo najprizemnije vređali.

Bonus video:

04:51

Milica Zavetnica: VOJVOĐANI NISU NACIJA! Žestoko napala predlog za popis, poslanik žestoko odgovorio: TO SU VELIKOSRPSKI SNOVI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track