ČEDINA ŽENA PONOVO U JAVNOSTI POSLE DRAME I PRIJAVE ZA NASILJE U PORODICI: Šta je Jelena Jovanović poručila
Foto: Zorana Jevtić

saga

ČEDINA ŽENA PONOVO U JAVNOSTI POSLE DRAME I PRIJAVE ZA NASILJE U PORODICI: Šta je Jelena Jovanović poručila

Politika -

Jelena Jovanović, supruga lidera LDP Čedomira Jovanovića, koji je pre nekoliko dana završio u policiji zbog bromazepama, a posle navodnog nasilja u porodici koje je prijavila njegova tašta, posle duže pauze vratila se na društvene mreže.

Jelena Jovanović
foto: Preentscreen Instagram

Njen Instagram profil bio je neaktivan mesecima, a danas ga je aktivirala i to objavom kompilacije video snimaka i porodičnih fotografija. Na njima dominiraju Čedomirova i njena deca - ćerke Jana Hart, Zora Fej, Anđelija Fejt i sin Mihajlo Lajf, ali i supružnici Jovanović u prisnim pozama iz srećnih dana.

Na objavu je odmah reagovala ćerka Zora Fejt koja je "okačila" emitikone koji plaču od smeha.

Jelena Jovanović
foto: Preentscreen Instagram

Šta je Jovanovićka ovim objavama posle duge pauze htela da poruči nije poznato, ali, zanimljivo je da su usledile neposredno posle porodične drame koja je uznemirila javnost.

Podsetimo, lidera LDP tašta je navodno prijavila policiji za nasilje u porodici, a navode medija da je došlo do tuče sa suprugom Jovanović je potvrdio u prvoj izjavi za Kurir.

Jelena Jovanović
foto: Preentscreen Instagram

- A šta da kažem...Sve je tačno. Kažete da sam je pretukao? Da..Eto, ja sam nju pretukao. Ona je super, jedna divna supruga, divna majka...Ja sam za sve kriv...- kazao je u prvi mah Jovanović.

Na pitanje gde se trenutno nalazi, s obzirom na to da su mediji objavili da je supruga nasilje prijavila policiji, te da li je otišao u policijsku stanicu, Jovanović je rekao:

- Tu sam kod jednog prijatelja, otišao sam iz kuće...

Na pitanje da li to znači da je pobegao posle nasilja, Jovanović je kazao:

- Gde sam pobegao? Zašto bih pobegao...Kažete da me je prijavila policiji? Ne znam..Ako jeste, evo idem i ja odmah u policiju da se sam prijavim.

Lider LDP nije želeo da otkrije oko čega se posvađao sa suprugom.

- Mogu samo da vam kažem da smo se posvađali, nije važno zbog čega. Evo, napišite da sam ja za sve kriv, ona je sve u pravu. Šta drugo da kažem - rekao je Jovanović.

Čeda Jovanović
foto: Privatna Arhiva

Lider LDP je kasnije menjao izjave, tvrdeći da je "bio sarkastičan". On je zadržan u policiji na Novom Beogradu 12 sati na trežnjenju, a u testu na narkotike koji mu je rađen utvrđeno je da je pozitivan na lek bromazepam.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:12

Cedomir Jovanović stigao u stanicu posle tuče sa ženom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track