MINISTARKE POKAZALE ELEGANCIJU: Miščević, Popović, Đedović i Gojković izabrale svedene i poslovne, a ženstvene kombinacije (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Darko Vojinović/AP

dobar autfit

MINISTARKE POKAZALE ELEGANCIJU: Miščević, Popović, Đedović i Gojković izabrale svedene i poslovne, a ženstvene kombinacije (FOTO)

Politika -

Mandatarka Ana Brnabić i buduće ministarke Vlade Srbije na današnjoj posebnoj sednici parlamenta stajlingom su bile na visini zadatka.

Iako su definitivno opravdale dres kod, one su uspele da istovremeno donesu i notu elegancije i ženstvenosti kombinacijama koje su ponele.

Brnabićeva je imala garderobu nešto strožijeg kroja, bež sako, belu košulju, pantalone i prsluk.

Dubravka Đedović
Dubravka Đedovićfoto: Zorana Jevtić

Dubravka Đedović, buduća ministarka rudarstva i energetike, došla je u parlament u croj suknji i sakou, uz svilenu tamno zelenu bluzu, a sve u kombinaciji sa crnim salonkama i svetlo zelenom torbom.

Tanja Miščević
Tanja Miščevićfoto: Zorana Jevtić

Tanja Miščević, koja će doći na čelo Ministarstva za evropske integracije obukla elegantan crno beli komplet ukombinovan sa svetlo plavim sakoom.

Maja Popović
Maja Popovićfoto: Zorana Jevtić

Aktuelna, ali i buduća ministarka pravde Maja Popović ponela je elegantno tamno plavo odelo uz koje je uparila belu bluzu i veću crnu torbu, dok je takođe aktuelna i buduća ministarka kulture Maja Gojković nosila teget komplet - suknju i pantalone.

Kurir.rs/ Foto/Source:Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track