NIJE GLASAO ZA NOVU VLADU, A SADA JE OTKRIO I ZAŠTO! Popović: Nisam bio u Beogradu, Vlada ima moju podršku
Foto: Miloš Perić

POLITIKA

NIJE GLASAO ZA NOVU VLADU, A SADA JE OTKRIO I ZAŠTO! Popović: Nisam bio u Beogradu, Vlada ima moju podršku

Politika -

Narodni poslanik i dojučerašnji ministar bez portfelja Nenad Popović nije prisustvovao posebnoj sednici skupštine na kojoj su birani novi članovi Vlade Srbije, što su pojedini protumačili kao njegovo nezadovoljstvo činjenicom da nije ponovo dobio ministarsko mesto.

Popović, koji je lider Srpske narodne partije i u koaliciji je sa SNS, kaže za Kurir da i te kako podržava novu Vladu, a da skupštinskoj sednici nije prisustvovao iz zdravstvenih razloga.

- Bio sam u inostranstvu na neodložnim lekarskim pregledima koji su mi bili zakazani mnogo ranije i koje nisam mogao da propustim - kazao nam je Popović.

Srpska narodna partija, Nenad Popović
foto: Miloš Perić

U suprotnom, kaže, nema nikakve sumnje da bi dao svoj glas novoj vladi.

- Svakako da bih glasao za izbor vlade da sam bio u Beogradu. Mi smo deo vladajuće koalicije u Skupštini Srbije i Srpska narodna partija i ja kao njen predsednik apsolutno podržavamo novu vladu. Potpuno verujemo da je ona, u ovom složenom i teškom trenutku, najbolje rešenje za Srbiju. Takođe, kao i uvek do sada, i ja i moja partija maksimalno podržavamo i predsednika Srbije Aleksandra Vučića - poručio je Popović.

Vlada Srbije
foto: Dado Đilas

Naglasio je i da Vučić ima, kao i da će uvek imati njihovu podršku u, kako kaže, odbrani teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije i vođenju nezavisne i samostalne politike.

I. Ž./ Foto/Source:Miloš Perić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track