ISKLJUČILI SMO ČEDU SA MREŽE NAKON DOJAVE: Oglasio se EDB nakon informacije da Jovanović krade struju POZNATO ŠTA SE TAČNO DESILO
Foto: Kurir televizija

SAOPŠTENJE

ISKLJUČILI SMO ČEDU SA MREŽE NAKON DOJAVE: Oglasio se EDB nakon informacije da Jovanović krade struju POZNATO ŠTA SE TAČNO DESILO

Politika -

Posle šokantnog otkrića da je lider LDP Čedomir Jovanović uhvaćen u još jednom skandalu - bespravnom korišćenju električne energije koju nije plaćao gotovo dve godine i zbog čega mu je skinuto brojilo i biće podneta krivična prijava, oglasila se Elektrodistribucija Beograd.

Oni su u saopštenju koje su dostavili Kuriru potvrdili da je merni uređaj juče demontiran!

- Postupajući po dopisu pravnog lica "Europolis plus" d.o.o. Beograd, vlasnika stanova i garaža koje se nalaze na adresi Bulevar Zorana Đindića 48, u kome zahtevaju deinstalaciju mernog uređaja na ED broju 99212810, ekipa Ogranka Elektrodistribucija Zemun izašla je na teren dana 01.11.2022. godine, demontirala je merni uređaj i isključila ga sa elektrodistributivne mreže - naveli su iz EDB.

Inače, Jovanovići u tom stanu žive kao podstanari već 10 godina, o čemu smo već pisali. Kako smo nezvanično saznali, Jovanović nije plaćao struju još od 2020. godine, a utvrđeno je da je do sada potrošeno oko 60.000 kilovata struje, što je oko dva miliona dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track