02:09

Glišić: Briselu ne odgovara novo žarište u Evropi.

KOME SRBIJO? Evropa, ili SAD?

"BRISELU NE ODGOVARA NOVO ŽARIŠTE U EVROPI!" Glišić: Videće oni koga su podržavali! Sve podseća na ono SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA

Politika -

Ana Brnabić u Berlinu predvodila je delegaciju Srbije na Samitu na kome su potpisana tri sporazuma koja bi trebalo da podstaknu povezivanje Zapadnog Balkana u zajedničko tržište.

Ovu posetu komentarisali su gosti jutarnjeg programa, a kasnije, na tu temu, u emisiji Puls Srbije, mišljenje je izneo i Vladan Glišić iz pokreta "Narodna mreža".

Vladan Glišić
foto: Kurir tv

- Evropa se ujedinjuje u rusofobiji. Zna se da je berlinski proces pod uticajem Nemačke, a otvoreni Balkan pod uticajem SAD-a. Ono što je problem jer nas EU neće u svom okrilju. Briselu ne odgovara novo žarište u Evropi dok bukti požar u Ukrajini, jer ovde ako plane dovešće do svetskih razmera. Imamo vojsku i obavezu da zaštitimo svoj narod - izjavio je Glišić i dodao da nikad nismo trpeli ni opasnije sile, a kamoli ovo sada što se dešava.

Glišić
foto: Kurir tv

- Povodom situacije na Kosovu i Metohiji sada će oni koji su priznali ovu lažnu državu videti koga su podržavali. Oni bi razmišljali racionalno, cela priča o berlinskom procesu, Kurtiju, sve me to podseća na ono "selo gori, a baba se češlja" jer znaju da ako ovde izbije sukob, uzeće svetske razmere - izjavio je Glišić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track