VAŽAN SASTANAK U ZVEČANU: Prisustvuju svi predstavnici Srba u kosovskim institucijama! Stigao i heroj Nenad Đurić (FOTO)
Foto: Kurir

malo posle 12 sati

VAŽAN SASTANAK U ZVEČANU: Prisustvuju svi predstavnici Srba u kosovskim institucijama! Stigao i heroj Nenad Đurić (FOTO)

Politika -

U Zvečanu je malo posle 12 sati počeo sastanak političkih i institucionalnih predstavnika Srba, koji rade u kosovskim institucijama, na kome bi trebalo da budu dogovoreni naredni potezi Srba sa Kosova i Metohije.

Zvečan, Sasatanak u Zvečanu, Kosovo i Metohija
foto: Kurir

Kako je ranije najavio predsednik Srpske liste, on će na tom sastanku predložiti izlazak Srba iz kosovskih institucija, jer su naterani na taj korak s obzirom da su, kako je Kurir ranije pisao, saterani u ćošak i bezizlaznu situaciju Kurtijevim terorom i politikom koju vodi.

Pola sata pre početka sastanka ispred zgrade opštine Zvečan, gde se sastanak održava okupio se veliki broj medijskih ekipa.

1 / 7 Foto: Kurir

Na sastanak su došli svi predstavnici Srba u kosovskim institucijama.

Sastanku prisustvuje i Nenad Đurić, heroj i časni Srbin, koga je premijer lažne države Kosova Aljbin Kurti, smenio sa mesta prvog čoveka Regionalnog direktorata policije Sever. Njegov emotivni govor u kom je istakao da je na Kosovu i Metohiji njegovo sve, potresao je sve Srbe.

- Nisam više član kosovske policije jer želim da čista obraza i svetla čela izađem pred Božji sud - poručio je Đurić.

(Kurir.rs/Kosovo online)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track