PA OVO JE ŠOU! Nataša Jovanović tražila TEST za Ćutu: Da vidimo da li u OVOM STANJU može normalno da hoda po beloj traci (VIDEO)
Foto: Marina Lopičić

TOTALNI CIRKUS

PA OVO JE ŠOU! Nataša Jovanović tražila TEST za Ćutu: Da vidimo da li u OVOM STANJU može normalno da hoda po beloj traci (VIDEO)

Politika -

Drugo redovno zasedanje Narodne Skupštine na kojem je jedna od glavnih tema rebalans budžeta, obeležile su i psovke, svađe, ali i potpuno komične scene između predstavnika vlasti i opozicije. Glavni "rivali" juče su bili Nataša Jovanović iz SNS i njen prezimenjak i ispostaviće se, vršnjak, Aleksandar jovanović Ćuta.

Skupština Srbije, Zasedanje Skupštine Srbije, Aleksandar Jovanović Ćuta
foto: ATAImages

Jovanovićkin govor u kom se obratila kolegi iz opozicije nasmejao je sve u sali, a verovatno i gledaoce kraj malih ekrana koji su pratili sednicu Skupštine.

02:42

Poslanica SNS Nataša Jovanović traži alko-test za Aleksandra Jovanovića Ćutu

- Interesantan podatak, ali kolega Jovanović i ja isto smo godište. Zamislite. Razlika je u tome što ne mogu da verujem, gospodine Jovanoviću, što napadate Sinišu Malog, ministra finansija i vladajuću koaliciju, jer u ovom budžetu postoji razdeo koji se zove "plate zaposlenih u Narodnoj Skupštini". Vi ste svoje prvo radno mesto dobili 1. avgusta 2022. godine. Opet napominjem, isto smo godište, ja sam se zaposlila 7. aprila 1987. godine u Zastavi Impeks u Kragujevcu...I neverovatno je da vi posle cele te isfrustriranosti što niste dobili dozvolu za mini hidrocentralu, imate toliki poriv da napadate Aleksandra Vučića, da prozivate - počela je izlaganje Jovanovićka, pa nastavila:

- A ono što mi je bilo još interesantno, začudila sam se otkud takav lik u politici. Pa onda sam videla da ste se vi peli na neko brdo na Staroj planini, pa eto kao, mogao bi ja tu, potočići žubore...Inače, bolje poznajem Staru planinu i svaki deo stare planine od vas, to odmah da vam kažem...Kao, ja ću da krenem sad da promovišem te svoje vrednosti. I sve bi to moglo da se vi ponašate pristojno i da imate neku političku ideju, neki cilj. Međutim, ja bih vas zamolila, gospodine Orliću (Vladimir, predsednik Skupštine, prim. aut.), niste prisustvovali tome, ali sigirna sam da će vam preneti koleginica Božić (Sandra, potpredsednica Skupštine koja je predsedavala umesto Orlića, prim. aut.), da eto nađete, ima tu u službi Skupštine, neku belu traku, postavite je ovde, nek pokuša Aleksandar Jovanović u ovakvom stanju da hoda normalno po toj beloj traci, da vidimo da li je taj čovek u pristojnom stanju za nastavka sednice. Verujte mi da vam ja čestitam što ste vi, evo koliko vi i ja imamo godina, 56, uspeli, zahvaljujući Siniši Malom i Vladimiru Orliću koji je predsednik Administrativnog odbora, da se zaposlite 1. avgusta 2022. godine.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja