VULIN: Mnogi sa tribine koji pevaju glupe pesme su živi baš zato što je Vučić predvodio rat sa mafijom i što ubice nisu na slobodi
Foto: Kurir Televizija

VULIN: Mnogi sa tribine koji pevaju glupe pesme su živi baš zato što je Vučić predvodio rat sa mafijom i što ubice nisu na slobodi

Politika -

Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin oglasio se povodom objava pojedinih medija u vezi sa sramnom koreografijom navijača "Partizana" i uvredama na račun predsednika Vučića.

Zahvaljujući Vučiću mnogi sa tribine koji mu pevaju glupe pesme su živi zato što Belivuk i Miljković nisu na slobodi, poručio je Vulin.

"Svi koji misle da je sve opravdano samo ako vređa Aleksandra Vučića, pre nego počnu da aplaudiraju koreografiji koja traži slobodu za ubice, neka najpre pogledaju fotografije izmučenih i raskomadanih žrtava Belivuka i Miljkovića i neka zamisle svoje sinove, braću, očeve na njihovom mestu. Ako i tada nađu razumevanje za one koji podržavaju ubice i mučitelje, onda je vreme da se leče. Imao sam čast da uz Bezbednosno-informativnu agenciju i Tužilaštvo za organizovani kriminal budem na čelu male grupe pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji su krvoloke otkrili, pronašli, pohapsili i predali pravdi, da nikada više ne izađu na slobodu i ponovo počine zlo. Ponosan sam na akciju koju smo sproveli i zahvalan svima koji su imali hrabrosti da se sukobe sa ubicama. Zahvaljujući svima njima, Srbija je bolje mesto. I dok budete vređali Vučića, setite se da je Aleksandar Vučić predvodio rat sa mafijom i da su zahvaljujući baš njemu mnogi sa tribine koji mu pevaju glupe pesme živi samo zato što Belivuk i Miljković nisu na slobodi", izjavio je lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track