MINISTAR MALI O INTERPELACIJI: Opozicija nema argumente, pa pravi FARSU
Foto: Printscreen

MINISTAR MALI O INTERPELACIJI: Opozicija nema argumente, pa pravi FARSU

Politika -

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas povodom najave dela opozicije da pokreće proceduru za njegovu interpelaciju da to rade jer nemaju ništa konstruktivno da kažu, pa onda vređaju i prave farsu.

On je dodao da je cela Srbija imala priliku da vidi kakva je opozicija danas i način na koji se bahato ponaša, isto onako kako su, kaže, vodili našu zemlju pa je doveli do bankrota i stečaja.

- Ja trpim njihove uvrede već danima. To su oni isti ljudi koji su za premijerku Anu Brnabić rekli da je sramota za Srbiju, da je uvreda za Srbiju, da BIA treba da ispita njene korene, njeno poreklo - rekao je Mali.

Navodeći da se danima u Skupštini Srbije govori o najvažnijem dokumentu koji predviđa povećhanje plata i penzija, životnog standarda, ulaganja u infrastrukturu, ekologiju i energetiku, a to je budžet za narednu godinu, a da se od opozicije čuju samo dobacivanja i uvrede, te da nemaju argument, niti bilo šta konkretno da kažu za dobrobit građana Srbije.

- Onda kad nemate argument, kad nemate ništa konstruktivno da kažete, onda krene vređanje i krenu ovakve stvari - dodao je Mali.

On je istakao da je sve vreme u Skupštini Srbije, više nego svi oni zajedno, imajući u vidu da, kako kaže, većina njih samo ulazi i izlazi iz sale i dobacuje.

- To je njihova slika i prilika, mene to ne interesuje. Neka oni rade šta žele, kako žele, ja ću i dalje da se borim za građane Srbije, da se borim za povećanje plata i penzija, da svaki dinar ide za kapitalne investicije, za izgradnju bolnica, vrtića, škola u ovom trenutku kad imamo najveću svetsku ekonomsku krizu od Drugog svetskog rata - rekao je Mali.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track