"RADE BASTA I JOŠ JEDNA OTVORENA KANCELARIJA ZA PREŽDERAVANJE I PLJUVANJE PO VUČIĆU"! Državni sekretar osuo paljbu po ministru
Foto: Zoran Vujasinović / Ministarstvo privrede, Printscreen

Janjušević nije štedeo reči

"RADE BASTA I JOŠ JEDNA OTVORENA KANCELARIJA ZA PREŽDERAVANJE I PLJUVANJE PO VUČIĆU"! Državni sekretar osuo paljbu po ministru

Politika -

Krsto Janjušević državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, član SNS, opleo je po ministru privrede iz Jedinstvene Srbije Radeta Bastu.

"Rade Basta i još jedna otvorena kancelarija za prežderavanje i pljuvanje po Aleksandru Vučiću", napisao je Janjušević na Instagramu i dodao: "Da je Basta deseti deo vremena najgoreg pljuvanja po Vučiću sa svojim koalicionim partnerima iz pokreta Dveri iskoristio za neki razgovor sa investitorima, pomislili bismo da se radi o ministru privrede".

"Privreda je jaka zahvaljujući Vučiću, ali to nije trebalo da znači da Basta pomisli da je besposlen i dokon i organizuje manifestacije prežderavanja i mržnje prema Vučiću kad god mu se ukaže prilika".

Inaće, Basta je ministar koga je na to mesto postavila Vlada u kojoj većinu čini upravo Srpska napredna stranka na čijem čelu je Aleksandar Vučić.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track