EVO KAKO JE TRUDNA MILICA ZAVETNICA PROVELA NOVU GODINU: Zahvalna sam Bogu što nas je blagoslovio NAJLEPŠOM VEŠĆU!
Foto: Privatna Arhiva

želje

EVO KAKO JE TRUDNA MILICA ZAVETNICA PROVELA NOVU GODINU: Zahvalna sam Bogu što nas je blagoslovio NAJLEPŠOM VEŠĆU!

Politika -

Milica Đurđević Stamenkovski, predsednica Zavetnika, u 2022. godini ostvarila je najveću privatnu želju - dobila je najlepše vesti da čeka blizance. Osim da svi ostanu zdravi, drugih želja, kako nam kaže, nema.

- Kalendarsku Novu godinu dočekaću kod kuće sa suprugom. Za badnje jutro okupićemo se s prijateljima i familijom u dvorištu moje porodične kuće, da pripremamo božićnu pečenicu, služimo goste kuvanim vinom i rakijom, uveče prostremo slamu, pospemo kukuruz, žito, orahe... da godina bude rodna i plodna. Uveče ćemo u crkvu da naložimo badnjak i sačekamo ponoćnu liturgiju. Božić je za mene najlepši dan u godini. Simbol početka rađanja. Zahvalna sam Bogu što nas je blagoslovio vešću da ćemo naredni januar sačekati sa dva mala života. Lično, drugih želja više nemam, osim da svi ostanemo zdravi - u dahu nam je kazala Milica, a imala je poruku i za građane Srbije:

- Svom narodu želim slogu. To je ono iz čega će sve ostalo proisteći, a što nam je u prethodnom periodu nedostajalo. Mir, ljubav i blagostanje u svim domovima.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track