POLITIČARI ZA BOŽIĆ S PORODICOM I UZ POŠTOVANJE OBIČAJA! Balša i Aleksandra prvi put slave sa sinom, ministar Mali takođe s decom
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen/Twitter

Na okupu

POLITIČARI ZA BOŽIĆ S PORODICOM I UZ POŠTOVANJE OBIČAJA! Balša i Aleksandra prvi put slave sa sinom, ministar Mali takođe s decom

Politika -

Praznici su vreme kada se svi okupljaju u krugu porodice! Tako će i političari božićne praznike proslaviti s najbližima, uz bogatu prazničnu trpezu i uz poštovanje brojnih običaja. Čitaocima Kurira su poželeli srećne praznike i mnogo zdravlja, čemu se pridružuje i redakcija Kurira.

Balša Božović i Aleksandra Jerkov, Regionalna akademija za razvoj demokratije

Prvi Božić sa sinom

Ovo je naš prvi zajednički Božić sa sinčićem Vukom, koji ima devet meseci, i zato je u svakom smislu poseban. I do sada smo kitili jelku i poštovali sve tradicije, ali ova godina zbog sina ipak ne može da se uporedi sa svim prethodnima jer nosi posebnu čar i draž. Poželeli bismo svim građanima isto što i svojoj porodici, pre svega mnogo zdravlja, i ovo stvarno nije floskula, jer je upravo zdravlje najvažnije, ali i sreću i uspeh na svakom polju. Želimo vam da vam ovu godinu obeleži mnogo smeha i radosti kao što je nama bila prošla!

Političari, Božić
foto: Printscreen/Twitter

Boško Obradović, lider Dveri

Nema veće sreće na svetu od porodice i dece

Svim građanima Srbije želim što i sebi i svojoj porodici: na prvom mestu zdravlja, a potom porodičnog mira i sreće. Za sve ostalo ćemo se boriti. Ako su zdravlje i porodica dobro - čovek može sve, uz božju pomoć! Božić i Vaskrs, uz krsnu slavu, predstavljaju najvažnije porodične praznike za nas Obradoviće, kada smo konačno svi na okupu. Za Božić se saberemo svi zajedno kod roditelja, brat i ja s porodicama. Nema veće lepote i sreće na ovome svetu od porodice i dece, i ovakvih porodičnih druženja uz naše predivne pravoslavne običaje.

Političari, Božić
foto: Printscreen/Twitter

Siniša Mali, ministar finansija

Porodica je stub svakog društva

Božićni praznici su moj omiljeni deo godine, kada se svi nakratko zaustavimo da uživamo u porodičnim danima, da predahnemo od prebrzog života i preispitivanja kojima smo okupirani na kraju svake godine. Kao i uvek, provešću ga s decom u porodičnoj atmosferi i želim svim građanima Srbije da ga provedu u blagostanju, sreći i zdravlju i da što više vremena provode s najmilijima i tokom godine. Porodica je stub svakog društva.

Političari, Božić
foto: Privatna Arhiva

Sandra Božić, poslanica SNS

Uvek u krugu porodice

Božić je jedan od najradosnijih hrišćanskih praznika. Brojni običaji su vezani za taj dan, kao i za Badnje veče. Moja porodica te običaje vrlo predano neguje. Božić je i dan kada prestaje veliki božićni post, koji je trajao 40 dana, pa se trpeza, uz nezaobilaznu božićnu pečenicu, šareni od raznih slanih i slatkih đakonija. Ipak, Božić je dan mira i skromnosti i uvek ga provodim u krugu porodice i kod kuće - kaže poslanica SNS Sandra Božić.

Upućuje i čestitku svim građanima Srbije:

Mir Božji, Hristos se rodi, srećan svima Božić i pokažite svoju ljubav, privrženost i čestitost, jer tome zapravo Božić služi.

Političari, Božić
foto: Privatna Arhiva

Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track