MILOŠU SU IZVADILI METAK IZ ŠAKE: Oglasio se otac mladića (21) koji je upucan sa rođakom (11) kod Štrpca dok je išao po badnjak
Foto: printscreen Kosovoonline, Kurir

u šoku

MILOŠU SU IZVADILI METAK IZ ŠAKE: Oglasio se otac mladića (21) koji je upucan sa rođakom (11) kod Štrpca dok je išao po badnjak

Politika -

- Miloš je pogođen u šaku, ali srećom, kako je moglo da bude, dobro je. Lekari su mu izvadili metak iz šake i obradili povredu i on se sada dobro oseća, rekao je za Kurir otac Miloša Stojanovića, Zvonimir.

Kako kaže, Miloš je zadržan na bolničkom lečenju.

- Upravo idem da mu kupum i odnesem nešto da pojede. Iako je u šoku i ne može da veruje šta se desilo, dobro se oseća. Nadam se da će i sutra da bude dobro i da će moći da ide kući - kazao nam je Zvonimir.

Da podsetimo dvojica srpskih dečaka, rođaci Stefan Stojanović (11) i Miloš Stojanović (21) ranjeni su danas u Gotovuši kod Štrpca kada je na njih, bez ikakvog povoda, iz vozila u pokretu pucao lokalni Albanac.

Deca su u trenutku napada išla pored puta i nosila Badnjak kada je napadač na njih otvorio paljbu. Oni su zadobili prostrelne rane, jedan dečak je pogođen u šaku a drugi u rame i tek pukom srećom nisu stradali niti su životno ugroženi.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track