PREDSEDNIK SKUPŠTINE VLADIMIR ORLIĆ ZA KURIR TV: Kada uporedite situaciju u Evropi i Srbiji možete reći SAMO JEDNO
Foto: Kurir televizija

aktuelno

PREDSEDNIK SKUPŠTINE VLADIMIR ORLIĆ ZA KURIR TV: Kada uporedite situaciju u Evropi i Srbiji možete reći SAMO JEDNO

Politika -

Vladimir Orlić, predsednik Skupštine Srbije, gostovao je u jutarnjem programu Kurir televizije gde je progovorio o izazovima koji su obeležili prethodnu godinu, ali i o izazovima koji tek predstoje.

- Verujem da je cela zemlja vrlo pažljivo saslušala godišnje obraćanje predsednika Vučića. Govorio je o stvarima sa kojima smo se suočavali vezano za ove svetske probleme koje se i nas tiču. To su pre svega pitanja koja se tiču ekonomskog stanja Evrope. Raste inflacija na sve strane, probleme koje imaju mnogi a tiče se ne zaposlenosti i načina da se sačuva kvalitet života. Onda kada uporedite tu situaciju sa situaciju u Srbiji, onda shvatite odakle ona rečenica "nemamo razloga da ne budemo zadovoljni".

U videu ispod možete videti opširnije:

08:15

PREDSEDNIK SKUPŠTINE VLADIMIR ORLIĆ ZA KURIR TV: Kada uporedite situaciju u Evropi i Srbiji možete reči SAMO JEDNO

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track