KO JE POLITIČAR KOJI JE PISAO O VUČIĆU U IZRAELSKOJ ŠTAMPI? Nikolić o AUTORU TEKSTA: Bacio reflektore na latentno žarište BALKANA
Foto: Shutterstock, screenshot Pink tv

kurir tv

KO JE POLITIČAR KOJI JE PISAO O VUČIĆU U IZRAELSKOJ ŠTAMPI? Nikolić o AUTORU TEKSTA: Bacio reflektore na latentno žarište BALKANA

Politika -

Jedna od glavih vesti u jučerašnjem Jerusalim postu, autora Boaza Toporovskog, je pod naslovom “Kako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić zaustavio treći svetski rat”? U tekstu autora Boaza Todorovskog, navodi se kako je predsednik Vučić uravnotežen i iskusan lider i da su upravo takvi lideri potrebni da spreče nastavak međunarodnog haosa.

Avram Izrael, inženjer telekomunikacija s diplomom fakulteta Narodne odbrane i Aleksandar Nikolić, počasni konzul Srbije u Izarelu gostovali su u jutarnjem programu Redakcija, i razgovarali o globalnoj geopolitičkoj krizi.

02:52

Stav političara Todorovskog po pitanju GEOPOLITIČKOG udela predsednika Srbije

Nikolić je oslikao pozadinu gorepomenutog teksta.

- "Jerusalim post" je uvažen medij u jevrejskom rasejanju, sa naglaskom na Sjedinjene američke države. Ono što je najbitnije je da ima prostora za različite stavove. Mogu da posvedočim o ehu koji oni proizvode. Članak mog priatelja Boaza Todorovskog baca reflektore na latentno žarište na Blakanu, i provokacije prištinskih vlasti koje se, evo, dešava u ciklusima, ali odlučujući je doprinus predsednika Republike Srbije u očuvanju mira globalne bezbednosti - rekao je i isprčao ko je autor članka:

- Izuzetno je otvoren, prodoran i prirodan mlad političar. On je predsedavajući najbrojnije parlamentarne opozicione stranke. Autor teksta nije "naše gore list", ali najinteresantije je što pripada starim jerusalimskim starosedeocima, što je veoma retko. On je dao snažan doprinos našoj zemlji. - rekao je Nikolić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track