SVI GLEDAJU SLIKU ZGODNE SRPSKE POLITIČARKE: Žene u raskošni buket, muškarci u odevnu kombinaciju! Pitaju se ko je srećnik (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen

izazvala interesovanje na društvenim mrežama

SVI GLEDAJU SLIKU ZGODNE SRPSKE POLITIČARKE: Žene u raskošni buket, muškarci u odevnu kombinaciju! Pitaju se ko je srećnik (FOTO)

Politika -

NIŠ - Nema fotografije zgodne političarke iz Niša, članice SPS, koja nije izazvala interesovanje na društvenim mrežama.

Reč je o mladoj Nišlijki Ani Grozdanović koja je na najnovijoj slici pokazala buket koji je dobila na dar, ne precizirajući od koga je stigao raskošni poklon.

Poslednjom u nizu objava zaintrigirala je i žene i muškarce jer svoju privatnost ljubomorno čuva a jedino što se o njoj zna jeste da ima malog sina.

Buket koji je dobila bio je visok skoro koliko i ona a njeni pratioci su se u komentarima pitali ko je srećnik.

Ana Grozdanović je rođena 1995. godine u Nišu, tu živi i tu radi, odlučila je da rodni grad ne napušta. U politiku je ušla vrlo rano, članica je SPS od 18. godine. U Nišu je završila osnovnu i srednju i diplomirala na tamošnjem Pravnom fakultetu.

Krenula je dedinim stopama koji je bio socijalista. Na radnom mestu drži sliku šefa SPS Ivice Dačića i često se fotografiše pored nje.

Popularna je na društvenim mrežama, posebno Instagramu, a jednom prilikom je ispričala medijima da joj ljudi zbog izgleda obično pristupaju s predrasudama koje se rasprše onog trenutka kad je lično upoznaju.

Kurir.rs/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track