OVO JE DEVOJKA KOJA JE UKRALA SRCE MINISTRA ZA KOJIM SU ŽENE POLUDELE: Pogledajte ko je izabranica "SANDŽAČKOG DRAGULJA" (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

dve godine ljubavi

OVO JE DEVOJKA KOJA JE UKRALA SRCE MINISTRA ZA KOJIM SU ŽENE POLUDELE: Pogledajte ko je izabranica "SANDŽAČKOG DRAGULJA" (FOTO)

Politika -

Od kada je zvanično postao deo kabineta u Nemanjinoj, ministar bez portfelja Edin Đerlek (35) ukrao je srce ženskom delu populacije u Srbiji, koje se čak nisu libile da mu šalju poruke na društvenim mrežama i hvale njegov izgled u komentarima.

Iako na svoj Instagram profil uglavnom kači službene fotografije sa radnih zadataka, nedavno je okačio stori, gde, kao "sav normalan svet", ispija kafu u trenerci u jednom beogradskom kafiću, a kod pripadnica ženskog pola to je izazvalo pravu euforiju.

Ipak, većina njih će se razoračarati jer je Đerlek više od dve godine u ljubavi sa sugrađankom iz Novog Pazara Esmeraldom Fetahović.

Naime, profil lepe Esmeralde je otključan na Instagramu i obiluje fotografijama sa mladim ministrom, ali i sa različitih putovanja. Ispod skoro svake Esmeraldine slike, Đerlek ostavlja nežne komentare poput "lepoto moja", "osmehu moj" i pregršt emotikona srca, dok su krajem jula prošle godine proslavili "dve godine ljubavi" kako su napisali na instagramu.

Esmeralda Fetahović, Edin Đerlek
foto: Printskrin/Instagram

Očigledno je da ministar i njegova izabranica ne kriju svoje emocije i žele da ih podele sa celim svetom, tako da nije isključeno da i uskoro stanu na ludi kamen.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track