ČUDA DA SE DESE: Ivica i Halid zagrljeni pevali Miljacku
Foto: Anadolija

Raspevana Ilidža

ČUDA DA SE DESE: Ivica i Halid zagrljeni pevali Miljacku

Politika -
Na Vrelu Bosne premijer Srbije je kolegama ministrima zapevao sevdalinke
1 / 4 Foto: Oslobodjenje

SARAJEVO - Zagrljeni, zagrljeni...Ivica Dačić i Halid Bešlić zagrljeni zapevali Miljacku i sevdalinke.

Naime, ministri unutrašnjih poslova zemalja jugoistočne Evrope, učesnici Konferencije o bezbednosti i tehnologiji na Balkanu, protekle noći večerali su na Vrelu Bosne na Ilidži, a druženje se nastavilo do kasno u noć.

Najveseliji je bio Srbije Ivica Dačić koji je sa Halidom Bešlićem u više navrata zapevao sevdalinke i hitove narodne muzike, prenose bosanski mediji. Jedna od omiljenih Dačićevih pesama je Bešlićeva Miljacka, koju rado javno peva. Pozitivna i vesela atmosfera vladala je tokom cele večeri i kasnijeg druženja

Inače, visoke goste u restoranu Čabud zabavljali su pevači Halid Bešlić i Enes Begović, a s njima je premijer Dačić u više navrata zapevao sevdalinke i hitove narodne muzike.

Večeri i kasnijem opuštenom druženju, uz Ahmetovića i Dačića, prisustvovali su ministri unutrašnjih poslova Hrvatske Ranko Ostojić, Crne Gore Ivan Brajović, Makedonije Gordana Jankulovska, Turske Idris Naim Šahin, kao i predstavnici međunarodnih organizacija u BiH.Ministri unutrašnjih poslova zemalja regije danas učestvuju u radu konferencije „Sigurnost Balkana, tehnologija i obrazovanje - izazovi u svetu kibernetičke infastrukture“, koja se održava u Sarajevu.

Dajte mi jednu bosansku, a ne espresoSrpski premijer Ivica Dačić danas je oštro "iskritikovao" Sarajevo, ali ne zbog odnosa dve zemlje, već što ga u tom gradu nisu poslužili pravom bosanskom kafom."Došao sam u Sarajevo i - nema bosanske kafe! Nude mi espreso... Pa, nisam znao da se svih ovih vekova ovde pije espreso", šaljivo je primetio Dačić na konferenciji za novinare posle susreta sa šefom diplomatije BiH Zlatkom Lagumdžijom.

http://www.youtube.com/watch?v=s4XdrWTvfEY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track