ZAVRŠENA SEDNICA PREDSEDNIKA S VLADOM SRBIJE, OBRAĆA SE VEČERAS U 20: Informisao ih šta je s petorkom razgovarao o Kosmetu (VIDEO)
Foto: Nenad Kostić

nemanjina 11

ZAVRŠENA SEDNICA PREDSEDNIKA S VLADOM SRBIJE, OBRAĆA SE VEČERAS U 20: Informisao ih šta je s petorkom razgovarao o Kosmetu (VIDEO)

Politika -

BEOGRAD - Sednica Vlade Srbije održana je danas s početkom u 11 časova, a na poziv predsednice Vlade Ane Brnabić, sednici je prisustvovao predsednik Republike Aleksandar Vučić.

Sednica je završena posle skoro dva časa. Vučić je premijerku Anu Brnabić i ministre informisao o razgovorima oko Kosova i sastanku sa međunarodnom "petorkom", koji je održan u petak. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se večeras javnosti u 20 časova.

Vučević: Predsednik informisao vladu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na današnjoj sednici Vlade Srbije, informisao je premijerku Anu Brnabić i članove Vlade o razgovorima oko Kosova i sastanku sa međunarodnom "petorkom", koji je održan u petak, saopštio je danas ministar odbrane Miloš Vučević.

"Na današnjoj sednici Vlade Republike Srbije, predsednik Srbije Aleksandar Vučić informisao je predsednicu Vlade i članove Vlade o razgovorima oko Kosova i sastanku sa međunarodnom 'petorkom', koji je održan u petak", naveo je Vučević na Instagramu.

1 / 17 Foto: Nenad Kostić

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić preneo je da je lider stranke i predsednik Srbije Aleksandar Vučić na sinoćnjoj sednici stranke najavio da će podneti ostavku.

Upitan da li je predsednik Vučić rekao da će podneti ostavku, ili da će je podneti u nekim okolnostima, Glišić je kazao „da će podneti“.

"Ako podnese ostavku i ostane pri tome mislim da je to nešto najgore što može da se desi Srbiji", podvukao je Glišić.

00:31

Predsednik Aleksandar Vučić prisustvuje sednici Vlade Srbije

Kurir.rs/Kosovo online

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track