NEOPHODNA JASNA PODRŠKA VUČIĆU! Vesić: Važno je da složni i ujedinjeni stanemo uz našeg predsednika, da povede Srbiju pravim putem
Foto: Predrag Mitić

NEOPHODNA JASNA PODRŠKA VUČIĆU! Vesić: Važno je da složni i ujedinjeni stanemo uz našeg predsednika, da povede Srbiju pravim putem

Politika -

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Goran Vesić smatra da je neophodno pružiti jasnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u vremenima kada se Srbija suočava sa snažnim pritiscima dela međunarodne zajednice vezano za Kosovo i Metohiju.

Vesić je na svom profilu na Fejsbuku naveo da je podrška Vučiću potrebna kako bi nastavio da vodi mudru i državotvornu politiku u interesu građana Srbije.

“U Srbiji ne postoji političar sa većim autoritetom od predsednika Aleksandra Vučića koji svoj legitimitet crpi iz pobeda na izborima na kojima se direktno kandidovao svojim imenom i prezimenom, a samo na poslednjim predsedničkim izborima osvojio je preko dva miliona i 200 hiljada glasova. To su glasovi građana Srbije koji veruju u njegovu politiku i viziju ekonomski snažne i nezavisne Srbije”, rekao je Vesić.

Istakao je da je podrška potrebna zbog svih tih građana, "zbog Srbije i zbog budućnosti naše dece".

“Važno je da složni i ujedinjeni stanemo uz našeg predsednika Vučića i pružimo mu dodatnu podršku da, kao i uvek do sada, povede Srbiju pravim putem, čuvajući mir i stabilnost naše zemlje i čitavog regiona”, rekao je Vesić.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track