MILOŠ SIMIĆ, PREDSEDNIK OPŠTINE RAKOVICA: Budimo jedinstveni! Vučić jedini imao hrabrosti da teško breme ponese na svojim plećima!
Foto: Preentscreen

REAGOVANJE

MILOŠ SIMIĆ, PREDSEDNIK OPŠTINE RAKOVICA: Budimo jedinstveni! Vučić jedini imao hrabrosti da teško breme ponese na svojim plećima!

Politika -

Član Glavnog odbora SNS i predsednik gradske opštine Rakovica Miloš Simić, reagujući na najave o mogućem povlačenju predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića sa čela stranke, pozvao je građane Srbije da, kako je naveo u saopštenju, u ovim teškim vremenima budu jedinstveni.

- Budimo jedinstveni i pružimo podršku našem predsedniku Aleksandru Vučiću, koji je nebrojano puta do sada pokazao državničku mudrost, pronicljivost i odgovornost prema Srbiji i njenim građanima i jedini koji je imao hrabrosti da teško breme ponese na svojim plećima - naveo je Simić u saopštenju i dodao:

- Pritisci i ucene koje dolaze od raznih politikanata imaju samo za cilj da se ponizi Srbija, a predsednik Aleksandar Vučić kompromituje i oslabi. Ono što oni zaboravljaju, a možda i svesno potcenjuju, je srpski narod koji stoji iza i uz Aleksandra Vučića.

Nepokolebljiv narod, koji je kroz vekove branio svoju slobodu i nezavisnost izabrao je predsednika po svojoj meri, a to je Aleksandar Vučić. Pred nama su teški dani, a jedino sa Aleksandrom Vučićem na čelu Srbija ima mir i stabilnost. Za njega, predaja nikada nije i neće biti opcija!

(Kurir.rs.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja