ZBOG OVOG CIRKUSA JOVANOVIĆA JE ŠEF DSS SA KIM PODNEO OSTAVKU Vučić: Pokušali ste da razorite Srbiju, a razorili ste sebe (FOTO)
Foto: Printscreen

dokaz da je jovanović započeo haos u skupštini

ZBOG OVOG CIRKUSA JOVANOVIĆA JE ŠEF DSS SA KIM PODNEO OSTAVKU Vučić: Pokušali ste da razorite Srbiju, a razorili ste sebe (FOTO)

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obavestio je danas poslanike za vreme skupštinske sednice o Kosovu i Metohiji da je Boris Janićijević podneo neopozivu ostavku na mesto predsednika Novog DSS za KiM.

- Podnosi neopozivu ostavku. Kaže čovek: "Podnosim neopozivu ostavku na mesto predsednika Novog DSS za KiM i to činim zbog današnjeg cirkusa koji smo gledali u Skupštini Srbije" i dodaje da su ga u današnjoj odluci podržale kolege iz gradskog odbora novog DSS-a iz Kosovske Mitrovice i da su zajedno sa njim svi podneli ostavke.

Potom je citirao Janićijevića da je "dao celog sebe u odbrani KiM i zaista ne želi da gledam cirkus" i da zato podnosi neopozivu ostavku i na članstvo u DSS i na mesto predsednika Novog DSS za KiM.

Miloš Jovanović
foto: pRINTSCREEN

- Dobro razmislite jeste li pametno uradili ili niste. Pokušali ste da naružite Srbiju, pokušali ste danas da razorite svoju zemlju, razorili ste sebe i ja vam čestitam na to samo tako nastavite! I hvala vam što ste došli dovde, razumeo sam ja šta biste vi radili, samo još jednom da vam ponovim da imate u vidu da to ne možete i ništa više. Ja ću uvek da sedim mirno ma koliko divljali, lomili klupe, skidali kravate jer ste toliko opasni - rekao je predsednik.

1 / 7 Foto: Printscreen

Inače, predsednik Novog DSS Miloš Jovanović poricao je da je bio deo skandaloznog ponašanja koje je viđeno danas u Skupštini.

Miloš Jovanović
foto: pRINTSCREEN

Međutim, na video snimcima iz skupštinske sale, jasno se vidi da je Jovanović ne samo učestvovao u metežu i pokazao neodgovorno ponašanje, nego je i prvi počeo da pravi haos i poveo ostale poslanike opozicije.

Miloš Jovanović
foto: Printscreen

On je, kako se vidi na snimcima, prvi krenuo ka predsedniku i došao blizu njega, ali su ga njegovi poslanici povukli nazad.

Inače, Jovanović je skidao i kravatu tokom cirkusa koji je pravio u Skupštini.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track