SAMO ŠTO NISAM ZAPLAKALA DOK SMO GLEDALI ONAJ HAOS: Supruga Dejana Pantića, nedužno hapšenog policajca s KiM, o sednici Skupštine
Foto: Privatna Arhiva, Kurir TV

RAZOČARANA

SAMO ŠTO NISAM ZAPLAKALA DOK SMO GLEDALI ONAJ HAOS: Supruga Dejana Pantića, nedužno hapšenog policajca s KiM, o sednici Skupštine

Politika -

Suzana Pantić, supruga policajca s KiM Dejana Pantića koji je uhapšen na administrativnom prelazu Jarinje 10. decembra i trenutno se nalazi u kućnom pritvoru, za Kurir kaže da nije mogla da veruje u šta se pretvorila jučerašnja skupštinska sednica na kojoj je trebalo da se raspravlja o situaciji na Kosovu.

- Bukvalno samo što nisam počela da plačem kada sam videla kakav cirkus opozicija pravi od svega! Ono je dno dna šta su oni radili i u šta su pretvorili tu sednicu na kojoj je trebalo valjda da se uradi nešto po pitanju stanja u kojem mi svakodnevno živimo. Mi, verujte, ovde živimo kao u nekom logoru, čak nevezano za mog Dejana koji je u kućnom pritvoru ni kriv ni dužan. Nama je svakodnevni život težak na severu, a nije ništa mnogo bolje ni na jugu...- kaže za Kurir Suzana.

Kako kaže, svaki put kada se najavi bilo kakva rasprava ili pokušaj traženja rešenja za situaciju na KiM, Srbi iz južne srpske pokrajine se ponadaju da će se nešto desiti što će im omogućiti normalan život.

- I juče smo s nestrpljenjem čekali šta ćemo čuti, a na kraju smo samo gledali potpuno bezumlje i nepoštovanje i predsednika skupštine i predsednika države koji su za razliku od opozicije upoznati s time kako mi ovde živimo i šta preživljavamo. Strašno je šta su napravili od tako ozbiljne stvari za sve nas - konstatovala je ona.

Podsetimo, jučerašnja vanredna sednica Skupštine Srbije o kosovskom pitanju zahtevala je ozbiljnost i argumente, ali je zbog neozbiljnosti dela opozicije zamalo došlo do incidenta velikih razmera ali i fizičkog obračuna.

Kurir.rs/

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track