SRBI IZ SEVERNE MAKEDONIJE PODRŽALI VUČIĆA: Jedinstvo srpskog naroda i stabilnost Srbije na PRVOM MESTU
Foto: Privatna arhiva

podrška

SRBI IZ SEVERNE MAKEDONIJE PODRŽALI VUČIĆA: Jedinstvo srpskog naroda i stabilnost Srbije na PRVOM MESTU

Politika -

Srbi iz Makedonije pružili su podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi za očuvanje KiM.

- Glas Srba iz Makedonije na predsedničkim izborima jeste bio nedvosmisleni glas podrške predsedniku (Aleksandru) Vučiću i politici mira, stabilnosti i ekonomskog razvoja, Glas za Srbiju, a ne glas za njenu destabilizaciju. Za jedinstvo srpskog naroda, a protiv svakog razdora i srpskog nejedinstva! Mi iz regiona najbolje znamo šta znači jedinstvo i stabilnost Srbije nasuprot njenoj destabilizaciji i naučili smo i znamo u čijem je interesu politička i ekonomska destabilizacija Srbije. Svakako ne našem - navodi predsednik Demokratske partije Srba Makedonije i poslanik u Sobranju Ivan Stoilković.

Politički predstavnik Srba u Makedoniji dodaje da su jedinstvo srpskog naroda i stabilnost Srbije jedini realni način delotvornog pokazivanja patriotizma.

- Zato u ime Srba Makedonije stop manipulacijama sa ciljem destabilizovanja Srbije, a u isto vreme puna podrška državnim institucijama Srbije, predsedniku Vučiću, srpskoj vojsci, našoj crkvi i njenom patrijarhu u naporima da sačuvaju mir stabilnost i ekonomski napredak Srbije. Naša je ocena da su jedinstvo srpskog naroda i stabilnost Srbije jedini realni način delotvornog pokazivanja patriotizma. Živela Srbija - izjavio je Stoilković.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track