VELIKE STVARI ZA NAŠU SRBIJU: Predsednik Vučić poslao poruku posle otvaranja hotela u Kuršumlijskoj banji
Foto: Kurir

VELIKE STVARI ZA NAŠU SRBIJU: Predsednik Vučić poslao poruku posle otvaranja hotela u Kuršumlijskoj banji

Politika -

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanom otvaranju rekonstruisanog hotela "Planinka" u Kuršumlijskoj banji, a sada je na zvaničnom Instagram nalogu objavio video-snimak sa otvaranja.

"Veliko vam hvala za ovaj danas divni dan, u ne lakom periodu za našu zemlju. I Bog i priroda bili su posebno darežljivi prema ovom delu Srbije. Kuršumlijska banja imala je slavnu prošlost, i sada je jasno - imaće i slavnu budućnost. Iako smo pričali o tome da Kuršumlijska banja bude obnovljena, da čuveni 'Žubor' bude obnovljen i da, danas se zove 'Planinka', da se uradi nešto veliko za ceo kraj, za Kuršumlijsku banju, za Kuršumliju, trebalo je mnogo vremena. I ponosan sam na činjenicu što smo poznavali ljude koji su uložili taj trud i energiju, koji vole banjski posao, koji vole da rade. To su velike novine, velike stvari za našu Srbiju, za čitavu Toplicu. Velike promene za našu Toplicu i nastavićemo da ulažemo i da pomažemo", poručio je Vučić i dodao:

"Nema kraja u Srbiji koji je dao, proporcionalno broju stanovnika, više vojnika i više junaka od Toplice. Nema tog naroda i nema tog kraja u Srbiji, koji je manje od države tražio, a više državi davao. I zato je naša obaveza da čitavom topličkom kraju pomognemo mnogo više. Hvala vam i na tim osmesima i veri u budućnost i zajedno sa vama ćemo raditi da ta vera bude još čvršća, još snažnija i da nam ljudi ostanu u našoj svetoj topličkoj zemlji. Živela Srbija!"

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track