PETAR PETKOVIĆ: Pokušaj da se Srbi kriminalizuju zbog izolovanih slučajeva novi pokušaj sprovođenja prljave propagande
Foto: Printscreen/PINK

PETAR PETKOVIĆ: Pokušaj da se Srbi kriminalizuju zbog izolovanih slučajeva novi pokušaj sprovođenja prljave propagande

Politika -

Pokušaj samoprozvanog ministra Dželjalja Svečlje da kriminalizuje Srbe i ceo sever na Kosovu i Metohiji i da izolovane i pojedinačne slučajeve koristi za svoju prljavu propagandu i otvorenu mržnju prema svemu srpskom, nikoga neće ni zavarati ni uplašiti, napominje u saopšenju Petar Petković, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju .

"Da budem sasvim jasan, nikada srpski narod, ni predstavnici Srba, niti zvanični Beograd nisu, niti će, podržavati bilo kakav kriminal, ma čije ime i prezime da nosi i tu nema ni dileme, ni pregovora, niti se tome iko suprotstavlja.

Davno je poznato da lažov u poštenje ne veruje i to što kriminalci proglašavaju čitav jedan narod kriminalnim, govori više o njihovoj nečistoj savesti.

Podsetiću da Beograd i celokupna javnost čekaju već 21 dan da Dželjalj Svečlja pokaže snimke nadzornih kamera na Bistričkom mostu, kada su njegovi nelegalni eskadroni pucali u ledja Srbina i izrešetali automobil sa zadnje strane. I naravno da ćemo uvek reagovati na teror kosovske policije i njen napad na srpski narod i to Svečlja ne može da spreči.

Naravno da Svečlja ne pokazuje snimke nadzornih kamera sa Bistričkog mosta, jer bi morao da pokaže svoju sramotu i prekomernu upotrebu sile kojom su njegovi policajci zapravo bili napadači i to sa nelegalnog punkta na kom svakodnevno maltreriraju i terorišu srpski narod na severu Kosova i Metohije.

Zato neka ne pokušava da bilo kakvim akcijama opravda postojanje svojih nelegalnih baza i punktova na severu Kosova i Metohije, jer one tu nemaju šta da traže jer služe samo da njegov gazda Kurti sprovodi svoje jednostrane i nasilne akcije, zaključuje Petković.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track