OPASNO! VUČIĆU NA PROTESTU PRETILI UBISTVOM: "Kunem vam se spremni smo za mnogo više od nereda", "ko potpiše, njega ubiše" VIDEO
Foto: Kurir

OPASNO! VUČIĆU NA PROTESTU PRETILI UBISTVOM: "Kunem vam se spremni smo za mnogo više od nereda", "ko potpiše, njega ubiše" VIDEO

Politika -

Ultradesničar Damjan Knežević iz takozvanih Narodnih patrola je večeras na protestu protiv francusko-nemačkog plana izgovorio “kunem vam se spremni smo za mnogo više od nereda”, što bi mogla da bude potvrda o nameri pucača Dejana Bobočeka iz iste organizacije kod koga je danas pronađen jedan karabin sa optikom i pet komada municije, sa kojim se nezavnično uputio na skup.

00:24

Ko potpiše njega ubiše- Protest protiv francusko-nemačkog plana

- Niko ko je u SNS više ne može da se zove Srbinom. Gde si Vučiću, jesi pobegao u Kragujevac? Kunem vam se spremni smo za mnogo više od nereda, molimo državno rukovodstvo da blokiraju ulazak Kosova bar na mesec dana da sklonimo ovog izdajnika. Ako ga ne sklonimo veceras.

1 / 21 Foto: Petar Aleksić

Inače, tokom skupa upućena je i direktna pretnja ubistvom pod parolom "ko potpiše, njega ubiše".

Inače, protest u organizaciji takozvanih Narodnih patrola protiv francusko-nemačkog plana, počeo je večeras ispred spomenika ruskom caru Nikolaju.

Na prostestu su članovi i funkcioneri Narodne stranke, pristalice teorija zavere, "ravnozemljaši" i antivakseri koji između ostalog nose transparente protiv vakcinisanja i 5G zračenja.

Saobraćaj je blokiran u Ulici kralja Milana između Terazija i Ulice kneza Miloša.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track