ONA JE BILA VELIKA LJUBAV NEBOJŠE STEFANOVIĆA: Nju je voleo, pa godinama ćutao o razvodu od zgodne plavuše, SVE DO SKORO!
Foto: YOUTUBE/VIP VESTI

bILI GODINAMA U BRAKU

ONA JE BILA VELIKA LJUBAV NEBOJŠE STEFANOVIĆA: Nju je voleo, pa godinama ćutao o razvodu od zgodne plavuše, SVE DO SKORO!

Politika -

Nakon razvoda od supruge Ane, Stefanović je uplovio je u vezu sa Miom Niketić

Bivši ministar u Vladi Srbije Nebojša Stefanović razveo se pre nekoliko godina od prve supruge Ane Filipović u tišini i bez medijske pompe. Sa njom ima ćerku Ninu i i sina Filipa, a o svom privatnom životu retko je govorio, iako ga je bivša supruga pratila na svim javnim događajima.

Stefanović je svojevremeno u jednoj emisiji pomenuo porodicu i činjenicu koliko supruga i deca "trpe" zbog njegovog posla:

"U braku sam od 2009. godine. Ćerka će napuniti šest godina u februaru. Sve predstave sam stigao da odgledam, ali sam zaista imao sreće s tim. Ja ne mogu da kažem… Možda ja nisam idealan otac i neko ko je previše kod kuće. Nisam toliko prisutan u Nininom životu koliko bih voleo i jednom me pogodilo kada mi je rekla: „Tata, je l’ možeš da ne ideš danas na posao?“. Kad čovek čuje tako nešto od svog deteta, to pogodi", rekao je pre par godina Stefanović u emisiji, prenosi Mondo.

Nebojša Stefanović, Ana Filipović
foto: YOUTUBE/VIP VESTI

Političar i bivši ministar je nedavno uplovio u romansu sa mladom veterinarkom Miom Niketić, koja se svojevremeno bavila modelingom.

1 / 4 Foto: ATA/Antonio Ahel

Par je u vezi oko godinu dana, a izvori bliski Stefanoviću kažu da deluju zaljubeljeno i srećno, da se ne odvajaju i da svaki slobodan trenutak provode zajedno. Stefanović je zajedničke momente sa novom devojkom delio na društvenoj mreži Instagram, pa je pre nekoliko dana objavio zajedničku fotografiju uz opis "Zamolila me da joj popravim sliku, pa sam ušao u kadar da joj pomognem“.

(Kurir.rs / Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja