SEDNICA PREDSEDNIŠTVA I GLAVNOG ODBORA SNS SUTRA U 17.00: Naprednjaci se sastaju uoči sastanka Vučića i Kurtija u Ohridu
Foto: Zorana Jevtić

SEDNICA PREDSEDNIŠTVA I GLAVNOG ODBORA SNS SUTRA U 17.00: Naprednjaci se sastaju uoči sastanka Vučića i Kurtija u Ohridu

Politika -

Sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) biće održane sutra u 17.00 u MTS dvorani.

Uz sednicu Glavnog odbora, biće održan i sastanak Predsedništva stranke, ali nema podataka o tome koje će teme biti na dnevnom redu.

Uvodni deo sednice Glavnog odbora biće otvoren za medije, kada će se obratiti predsednik Aleksandar Vučić, nakon čega se sednica zatvara za javnost.

Inače, sednice Predsedništva i Glavnog odbora SNS održavaće se nakon obraćanja javnosti predsednika te stranke Aleksandra Vučića zakazanog za večeras na Televiziji Hepi i najave da će krenuti u kampanju po Srbiji zarad dobijanja podrške naroda i formiranja Narodnog pokreta za odbranu države.

Naprednjaci se sastaju nešto više od nedelju dana uoči sastanka Vučića sa premijerom Kosova Aljbinom Kurtijem u Ohridu gde se očekuje nastavak pregovora Beograda i Prištine o predloženom Sporazumu o putu ka normalizaciji između Srbije i Kosova, koji podržavaju EU i SAD.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track